22 Ноември, 2011 10:29 13 452 5

Бързият секс е по-лош от бавния

  • секс-
  • бавният секс-
  • бързият секс

Забравете за бързия секс, съветват сексолози, цитирани от БГНЕС.

Ритъмът на живот се отразява много в интимния ни свят. Често пренасяме бързината, с която живеем в спалнята. Скъсани дрехи летят във всички посоки, паднали предмети, разместени мебели... и всичко това само за няколко минути.

Сексолозите са убедени, че бързият секс е прекалено повърхностен и не може да изпитате хубаво удоволствие, каквото е възможно при бавните любовни ласки. Ето защо сексолозите описаха някои задължителни действия и тяхната приблизителна продължителност.

5 минути близост, прегръдки, без никакви резки движения. Необходимо е бавно да разкопчавате дрехите си, а не да мятате ризи и бельо над главата на партньора. Направете го на светло – това е най-мощният афродизиак.

Следва 25 минути прелюдия. Преходът от подготовката към сексуалния контакт е 5-минутната орална любов, което според сексолозите е най-приятният вариант да почувствате истинското удовлетворени от секса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мяо Бляо Дзън

    0 0 Отговор
    Сексолозите са като психиатрите,рано или касно стават като пациентите си,така че я ги оставете в какво са убедени,те са си едни манияци!Истинския секс върви най-много с кекс и питие на екс,а що се касае за бързината,ако може човек да изпита за 30 минути вместо 1 съмнителен ,10 светкавични истински оргазма ,какво си му е толкова!
  • 2 Митко Сивков

    0 0 Отговор
    барз или бавен сяка двоика си определя как им харесва
  • 3 Пламен

    0 0 Отговор
    Охо-о-о - 25 минути прелюдия, пет минути орална, три минути секс ... и кога гледаш - мача свършил. Тая няма да я бъде.
  • 4 гост

    0 0 Отговор
    Секса си е секс , но като залашкаш та 2 часа !!!!!!!
    ЕХ ЧЕ КЕФ**********************************
  • 5 Иракли Иракли

    1 0 Отговор
    До № 4
    У,БРЕ У,БРЕ....................ЛЕКО ДА НЕ ОТЪРВЕШ !!