Last news in Fakti

3 Април, 2017 16:02 6 356 0

Зрителите толкова мразели Джулия Робъртс, че искали смъртта ѝ

  • джулия робъртс-
  • актриса-
  • филм-
  • мразена-
  • героиня-
  • променен-
  • смърт

Финалът на един от най-известните ѝ филми трябвало да бъде променен в последния момент

Зрителите толкова мразели Джулия Робъртс, че искали смъртта ѝ - 1

Холивудската звезда Джулия Робъртс попадна в списъка на най-омразните актриси, чиято смърт би зарадвала много зрители. Това наскоро разкри режисьорът на един от най-успешните ѝ филми, пише в. „Експрес“.

Робъртс е една от най-големите филмови звезди в света, която след цели 30 години на екран, продължава да е сред най-популярните и търсени актриси в бранша. Ето защо, резултатите от проучване на общественото мнение били така шокиращи.

Зрителите толкова мразели актрисата, че поискали тя да умре... или по-точно героинята ѝ.
За да угоди на публиката и да избегне провал, режисьорът на лентата бил принуден в последния момент да промени края и да заснеме отново на един от най-известните филми на Робъртс.

Ако се чудите кой е филмът, превърнал Джулия в една от най-мразените холивудски актриси, ето отговорът: „Сватбата на най-добрия ми приятел“.

Осем месеца след излизането му на голям екран, екипът бил толкова притеснен от негативните реакции, че върнал лентата обратно в монтажната, за да промени финала.

Джулия Робъртс играе манипулативната Мариан, чиито непрестанни опити да провали романтичната връзка на най-добрия си приятел Майкъл (Дермът Мълрони) с надутата Кими (Камерън Диас), били толкова непростими, че дори чарът и харизмата на Робъртс не могли да предизвикат симпатия у зрителите.

"Те толкова я намразиха, че дори искаха тя да умре. Просто не можаха да разберат мотивите ѝ.", разказва режисьорът П. Дж. Хогън.

За да бъде спасен филмът, трябвало да се вземат незабавни и драстични мерки, така че публиката да е доволна, но и да не навредят на толкова популярна звезда като Робъртс.

В интервю за Entertainment Weekly, Хогън разказва, че екипът бил много нервен, тъй като не можел да даде на актриса като Джулия тъжен и нещастен финал, камо ли да я убие.

Ето защо, екипът трябвало да намери удовлетворяващо решение и за двете страни. Така се родил героят на Рупърт Еверет — гей персонаж на име Джордж, който успял да смекчи всички онези черти от характера на Мариан, заради които публиката пожелала смъртта ѝ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА