Last news in Fakti

5 Юли, 2017 11:59 2 127 0

Лейди Гага стана учителка за ден (ВИДЕО)

  • лейди гага-
  • учителка-
  • роля-
  • кампания-
  • образование-
  • училища

Изпълнитрлката изненада цял клас, като застана на мястото на тяхната учителка за един ден

Лейди Гага стана учителка за ден (ВИДЕО) - 1

Лейди Гага стана учител по заместване за ден. Тя изненада ученици, като се появи пред тях, за да замести учителката ми за ден. 31-годишната звезда се появи пред смаяните погледи на учениците от един клас, облечена в ярък син костюм, с прибрана назад коса и очила с големи черни рамки, пише в. Daily Mail.

Появата ѝ бе посрещната едновременно с вълнение и недоверие, но тя остана по време на всички учебни часове заедно с поверения ѝ клас.

Лейди Гага стана учителка за ден (ВИДЕО)

Инициативата е част от рекламна кампания, която има за цел да подпомага учебните заведения в САЩ. За участието си в тази инициатива организацията на Гага — Born This Way Foundation и DonorsChoose.org, ще получат 2 млн. долара, за да бъдат посредник между учителите и компанията.

Гага, която има шест награди "Грами", прекарва време с децата, за да научи какво искат от бъдещето, какви искат да бъдат. В един от учебните часове изпълнителката постави на децата задача да нарисуват своето бъдеще както си го представят.

След това поп звездата, филантроп ги попита какви материали са им нужни, за да постигнат своите мечти.

"Липсата на учебни материали в много от училищата е сериозен проблем, който се отразява не само на учението, но и на детството на тези деца", заяви Лейди Гага по повод участието си в кампанията.

„Искам децата да обичат себе си, това което са, без да се страхуват“, зави звездата, която в последно време все по-често прави много емоционални изказвания в социалните мрежи и публикува свои снимки, на които е без грим.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА