Last news in Fakti

29 Юли, 2017 13:15 6 841 6

Гери - Никол: Поздравих Сузанита. Нека ни подражават

  • песен-
  • сузанита-
  • гери-никол

Пеивцата подкрепи скандалната си колежка

Гери - Никол: Поздравих Сузанита. Нека ни подражават - 1
Снимка: Facebook

Гери - Никол поздрави Сузанита за скандалната й песен.

В интервю пред БТВ певицата заяви, че не вижда нищо лошо младите момичета да й подражават.

Сузи Мурад е дъщеря на Орхан Мурад. Във видеото към своята песен тя се снима в много провокативни сцени, въпреки че е само на 14 години. Това предизвика скандал в обществото.
Самата Сузанита пък обяви, че е фенка на Гери Никол.

„Когато излезе парчето на Сузанита, бях на фризьор, не можах да го чуя добре, но толкова много ми хареса, че дори се записах как пея отгоре. Поздравих я, защото съм принципен човек и затова й писах в Инстаграм, за да я поздравя за това, което е направила

Това е изкуство, смятам, че не сме открили топлата вода да показваме среден пръст по видеата, световни изпълнители го правят, а ние - защо не?! Така че аз съм много за Сузанита и нека да продължава в същия дух. Не е лошо да ни подражават, защото аз работя от 16 годишна, нека да работят от най-ранна възраст и да навлизат в страната на големите, защото това е похвално. В днешно време връстниците ни не си знаят бройките и правят нещо, което не е окей.

Часове след като излезе новата ми песен, феновете ми го знаеха вече, не можех да повярвам, че ще стане това, горда съм със себе си и искам да благодаря на всички, които продължават да ме подкрепят и да слушат музиката ми. . Убиваме хората с хубава музика и то си личи“, заяви Гери - Никол..


Поставете оценка:
Оценка 1 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гадина

    30 13 Отговор
    Ще повърна...
  • 2 никой

    27 13 Отговор
    ЕВТИНИ ПР.....ТУТКИ
  • 3 гост

    15 11 Отговор
    Отврат!
  • 4 LEGIONARIVS

    8 10 Отговор
    Пазете си децата от такава, ако трябва и радиото и телевизора изхвърлете
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Антиубиец

    4 4 Отговор
    Сакън не ги убивай че и без това останаха малко хора в България.Имаш хубави части-Таковаййй ги с тях по хуманно е!