Last news in Fakti

4 Октомври, 2017 15:49 1 995 1

Джулия Робъртс: Бях егоистична малка лигла

  • джулия робъртс-
  • интервю-
  • актриса-
  • кариера-
  • съпруг-
  • семейство-
  • филми

Актрисата сподели подробности от живота и кариерата си

Джулия Робъртс разказа как нейният съпруг е променил изцяло света ѝ, както и други подробности от живота и кариерата си в откровено интервю за британското издание на списание Harper's Bazaar.

Актрисата, която съвсем скоро ще отпразнува своя 50-ти рожден ден, грейна на корицата на ноемврийския му брой.

Джулия казва за себе си, че като млада е била "егоистична малка лигла, която тичала наоколо и правела филми".

"Когато си мисля какво е онова, което прави моя живот мой и какво има смисъл, както и какво ме сгрява вътрешно, се сещам само за него. Всичко идва от него", казва Джулия за съпруга си Дани Модър, за когото на шега обяснява, че кара кръвта във вените ѝ да замръзне, а в душата ѝ да се промъкне ужасът, всреки път когато работят заедно.

Джулия и Дани са женени от близо 15 години и са работили заедно над няколко филма, сред които "Мексиканеца", "Тайната в техните очи", "Обикновено сърце".

Когато не е на снимачната площадка актрисата предпочита да си е у дома и да се грижи за трите си деца — 12-годишните близнаци Хейзъл и Фин, и 10-годишния Хенри.

"Ако днес не бях тук, щях да карам децата си към училище", споделя Робъртс пред списанието.

Холивудската звезда споделя, че семейството винаги ще бъде на първо място за нея, което е и причината да я виждаме все по-рядко на голям екран. Отдадена на грижите за децата, съпруга и дома си, Джулия е свела до минимум участията си във филми.

Този избор я прави щастлива, защото е доволна от всичко, което е направила и постигнала през годините в професионален план. Сега актрисата гледа на кариерата си и бъдещите си участия по различен начин, като заявява, че е спряла да търси роли и филми, в които да участва, а чака те само да я открият.

"Има страхотни неща, които съм направила и бих се радвала да направя още по-страхотни, разбира се, за да впечатля съпруга ми и децата ми", допълва Робъртс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    4 1 Отговор
    Голяма актриса ! Браво за тези 15 години семеен живот и дано не се разделят с мъжа си !