22 Февруари, 2018 17:11 25 753 28

"Ангелите от ада" возят Слави (СНИМКИ)

  • ангелите от ада-
  • возят-
  • слави трифонов-
  • рокерска организация-
  • престъпления-
  • концерт

Търновските рокери Емо Черния и Миро Пашата, в чиито биографии присъстват регистрации за дрога и присъди за рекет и побои, са ескортирали Слави Трифонов на мегаконцерта му на стадион "Василев Левски", пише "България Днес".

Това се вижда и от любопитни снимки, направени по време на събитието, публикувани в социалните мрежи.

Грандиозното шоу, което се случи в края на септември 2015 г. събра над 70 000 души, които пяха и танцуваха с Дългия въпреки изливащия се проливен дъжд. Купонът бе открит от Крисия, която с прочувствено изказване надъха феновете, докато специален часовник на екраните отброяваше минутите до появата на Слави. Самият той дойде на сцената с лъскав мотор, ескортиран от голяма група рокери, които возеха и балерините. Няколко минути след това мотористите напуснаха сцената, без Трифонов да ги представи или дори обяви имената им.

От емблемите им се разбра единствено, че са част от групировката "Ангелите от ада".

Рокерската организация е основана през 1948 г. в САЩ и скоростно се разраства в цял свят. В множество публикации рокерите се свързват с богата палитра от криминални прояви. Доклади на Интерпол сочат, че "Ангелите от ада" имат хиляди членове в Западна Европа. Благодарение на свирепа дисциплина и брутално насилие мотористите контролират проституцията, трафика на дрога и оръжие в голяма част от континента.

У нас рокерското братство стъпва през 2014 г. с откриване на клонове във Велико Търново, Бургас и Асеновград.

Верни на традициите, и част от родните "Ангели от ада" също имат солидни криминални биографии, обясняват спецченгета. Сред босовете на организацията в старата столица са месните крими величия Емил Йорданов — Емо Черния и Мирослав Пашов — Миро Пашата, става ясно от техни изказвания пред интернет сайт. В материала двамата си признават, че поддържат добри отношения с падащия си по моторите Слави Трифонов. Дългият дори е един от малкото допуснати да влязат в затворения за външни хора клуб на рокерите в Търново, хвалят се търновските „ангели“.

Слави от своя страна пък кани рокерите на концерта си на „Васил Левски“.

Снимки от събитието показват, че Трифонов е изключително близък с „Ангелите от ада“ и дори малко преди концерта позира яхнал техен мотор с изплезен език.

Това не му пречи да пропусне да представи новите си приятели пред екзалтираната публика на концерта. Според ченгета причина за това са солидните криминални биографии на Емо Черния и Миро Пашата. Имената на двамата рокерски босове се появяват в десетки медийни публикации през последните десет години.

Първия сблъсък на Пашата и Черния с ченгетата е от 2009 г. Тогава двамата са арестувани след жалба за рекет на мъж от Полски Тръмбеш. При разследването се изяснява, че пострадалият Гюрай Ашимов дължал пет бона на своя съгражданин Иво Хамстера. След като Хамстера не си получил парите, разбрал за фирма в старата столица, която се занимавала с несъбираеми вземания, пише месният вестник "Янтра Днес".

Ставало дума за дружеството "Емпайър" ООД, собственост, на което били Черния и Пашата. Двамата се договорили с Хамстера да приберат дълга към него, като половината от парите да останат за тях. Впоследствие Черния и Пашата отвличат Гюрай и го бият жестоко, докато не обещае да върне парите. Няколко дни по-късно къщата на длъжника е запалена. Малко след палежа двамата авери на Слави са задържани при шумна акция на МВР.

Техните имена се появиха в списъка на 300-те най-опасни бандити в страната на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов. След арестите, полицаи посочиха Пашата като един от лидерите на наркобизнеса в района. Криминалисти дори твърдяха за засечени негови контакти с Митьо Очите. В крайна сметка обвинения за дрога така и няма. Обвинението за рекет пък приключи с условна присъда.

Двамата имат и по още една условна присъда за побои. В края на миналата година имената на рокерите се появиха в медиите и покрай разбита в Търново нова наркобанда. Официална информация от прокуратурата за тяхно участие заедно с другите арестувани обаче не е обявявана.

"Не познавам лично тези рокери и не съм проверявал биографиите им. На концерта имаше и трактор, нима и миналото на човека, който го е карал, да гледаме", коментира чрез ПиАр-а си Слави Трифонов.

Слави позира преди концерта на стадион „Васил Левски“, прегърнал Емил Йорданов - Емо Черния (вдясно) и Мирослав Пашов – Миро Пашата (вляво)


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Прост Провинциал

    73 11 Отговор
    Поредният " спасител " на България ....
  • 2 Ицо

    58 13 Отговор
    Сега сме принудени да четем едни и същи статии по всички сайтове, една и съща "новина". Хора, концерта беше преди две години и половина, след концерта Слави изказа благодарности на "момчетата от Хелс Енджълс" и това не е било никаква тайна. Много ми е интересно как точно сега ни запознавате с това невероятно журналистическо разследване.
  • 3 Да ни съ гейови

    44 23 Отговор
    Возят ли го само или го оправят също ?
  • 4 Учиндолски малоумник

    59 24 Отговор
    Най големия комплексар Славиту, слугуваше на мутрите, големия рокер с анцунг, добре че попи малко зоб и тренира че къв гном беше, и тоя малоумник ще спасява България, да ако мигрира в чужбина найстина ще я спаси от себе си:-)

    Коментиран от #22

  • 5 Ads

    48 9 Отговор
    Простотия до шия
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 проф. Хисториков

    46 11 Отговор
    Един бос на СИК / наркотици, побоища, изнудване, рекет и др. / сега "ръководи" държавата ни ! Какво чудно има ?
  • 8 Чичо Пенко

    26 5 Отговор
    Провинциални анимационни герои.

    Коментиран от #23

  • 9

    24 18 Отговор
    25 пъти написахте Черния и Пашата а СЛАВИ ЩЕ ГО ПРЕМЕСТИ У ЛЕВИЯ КРАЧОЛ.
  • 10

    7 8 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Най добрия коментар.
  • 11 Тъй Тъй

    18 8 Отговор
    Понеже Дългият последователно си насочва кариерата към политическата сцена, някой е платил да го свържат с мутрите, че да не изглежда чак толкова принципен. Обаче един беше казал, че по-добре да говорят за него лоши неща, отколкото нищо да не говорят. Така че на Дългия си му правят реклама при всяко положение.

    Коментиран от #24

  • 12 Този

    18 4 Отговор
    Славииии голям патриот си няма що
  • 13 Истина

    10 9 Отговор
    Те болшинството от политиците имат връзка спрестъпници къде по големи от тези и нищо не се прави,а трябва.Май някой се опитва да черни Слави по поръчка.На кой ли..?
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Трябват опити

    8 0 Отговор
    Извода след текста"няма осъдени" за мен е. И тези и онези си плащат и градът колкото може повече. На данъкоплатеца така явно му харесва.
  • 16 Старият пич

    4 0 Отговор
    Здравейте
  • 17 Бай Кой

    1 2 Отговор
    Тъй, тъй....
  • 18 хайл

    10 0 Отговор
    Не знаех,че рокерите слушали чалга...
  • 19 БАЙ ГАН4О

    4 1 Отговор
    Развеселиха ме наранина
  • 20 Чичо М

    8 1 Отговор
    Продавам две заплодени свинки и 1,2 тона фураж, а също и ,,Вартбург,, с теглич без регистрация.
    За връзка с. Оджамар в хоремага за бай Мичу

    Коментиран от #25

  • 21 Боби

    7 3 Отговор
    А кой вози бат бойко Слави ли ви е проблема държавата е на мафията цял народ седи и търпи те проблема им бил Слави. Като сте "големи журналисти" разследвайте кой купи ЧЕЗ ама не ви стиска нали? По важно е кой вози Слави.
  • 22 Плеен даге

    4 6 Отговор

    До коментар #4 от "Учиндолски малоумник":

    Едва ли си постигнал и 0.0000000000000000000000000000000000000001 % от това което той е постигнал. Ти що не слогува на мутрите да си повече от него? Отговор : щот си МИШКА
  • 23 Плеен даге

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "Чичо Пенко":

    А ЧИЧО ПЕНКО най големия гражданин от София на 100 километра от центъра на София но все пак гражданин. С малка подробност че явно майка му и татко му са му спестили че Другаря Тодор Живков навремето присъедини всички села в радиос от 30-40 километра към София за да може столицата да стане близо 1 000 000 жители и тъй селяните станаха граждани а цяла България провинция. Номерата на колите им го доказват категорично СО- в превод селянин отдавна
  • 24 Така е

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Тъй Тъй":

    Така е
  • 25 Хихи хи

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "Чичо М":

    :)))))))))
  • 26 Маймун

    3 2 Отговор
    С трици маймуни ли ще ловите...?!
  • 27 Ванката

    1 1 Отговор
    Почнаха компроматите.Гербаджийските тролове ще направят гуша.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.