Last news in Fakti

24 Април, 2018 16:38 11 143 5

Как херцогинята го направи толкова бързо?

  • херцогиня-
  • кейт мидълтън-
  • принц уилям-
  • бебе-
  • раждане-
  • бременност

Принц Уилям и майката на трите му деца не отговориха на неудобните въпроси

След като херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън роди третото си дете вчера, днес тя бе изписана от болницата заедно с най-малкото отроче на кралската фамилия. Бебето бе родено в 11 часа сутринта, а в 18:00 тя вече позираше за камерите пред медицинското заведение.

Това накара хиляди майки по света да се запитат: Как успя Кейт толкова бързо да роди и да се възстанови?

Експертите обясниха това така: добро здраве, добра диета, липса на усложнения при раждане и малка армия от приятели, помощници и семейство. Освен това в Англия изписват родилките почти веднага след раждането.

Според The ​​Guardian британските майки се изпращат у дома по-бързо, отколкото във всяка друга развита страна.

Медиите на острова пишат и за нещо друго - феновете останали разочаровани от Кейт и Уилям, защото не отговорили на въпросите на излизане.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ford Prefect

    9 1 Отговор
    Еуементауно Уотсън! Защото не го е родила тя. 😉

    Коментиран от #2

  • 2 кучето шаро

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ford Prefect":

    И тя да го е родила няма да е тоя гей !
  • 3 Тодоров

    3 2 Отговор
    Пълни глупости с бързото изписване на родилките. Както всяка префърцунена кралска фамилия, така и в английския кралски двор нещата се крият известно време и едва след това се съобщават (ако има благоприятен изход). Детето вероятно е родено 2-3 дни по-рано.
    А рождената дата ще бъде вписана тази, както каже кралското семейство. Дори по-верятно е да я посочи астролог или нумеролог, изхождайки от това, кой ден от зодията е най-благоприятен около дните на раждането. Абе пълни кралски измишльотини.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Аз Варна

    2 0 Отговор
    Все повече се замислям,дали детето не е родено от сурогатна майка?След раждане (непосредствено)майката има измъчен вид,ръцете,краката,лицето са подпухнали.Корема не може да се прибере толкова бързо.Защо Кейт да си разваля фигурата,когато някое безименно момиче за малко пари може да се измъчи.После изведнъж ситуират родилни болки и хоп готово и бебето родено и Кейт свежа и щастлива,с един куршум два заека.Ако първите два пъти мина номера,сега все повече хора се питат-а бе тая ги изстрелва на конвейр.Та по този начин може да се сдобие с 5-6.Да бе ,да вързах се.