27 Април, 2018 15:22 12 584 9

Как станах проститутка в Скопие...

  • скопие-
  • проситутка-
  • компаньонка

Скъпоплатена проститутка разказва как е изработила 7000 евро от първия си клиент

Млада девойка от Скопие разказва скандалната си история за това как е станала скъпоплатена проститутка в ohridsky.com. Признанията ѝ служат и като съвети към начинаещите в тежкия бранш като това докъде могат да стигнат в „кариерното си развитие“.

„Вие сте красива студентка в Скопие и е много важно да влезете в голяма компания. Най-важното е кой е вашият промоутър – кой осъществява връзката ви с тази компания. Ако сте много красиви, опитайте се да пробиете на сцената и ще свършите в леглата на известни богати политици и бизнесмени.

Рецептата е проста. Обикновено девойките без добри контакти и промоутър, които живеят в студентски общежития, стигат до уличната проституция на 100 метра от общежитията и до „Злате“ като най-престижното място за "реклама". Най-много има около „Пелагония“ и „Континентал“. Това са центровете на най-долната и развратна проституция.

Ако имате познати във висшите шоубизнес кръгове или модни агенции, въпрос на време е да станете елитна и известна проститутка. Това зависи от вашата памет, познания, но и съобразителност. Никой не иска простачки и провинциалистки в елита. Клиентите искат красиви, спретнати, умни, от средната, но по-добре от висшата класа на обществото. Девойката, която е „добър улов“ не пуска свои разголени снимки в социалните мрежи. Важното е да има снимка по бански и толкова. Това иска изисканата клиентела.

Аз влязох лесно в тези кръгове. Депутат от малка партия, известно лице, искал да прави секс с две жени. Моя приятелка от Неготино ме помоли за помощ, защото беше сама, а работата ѝ не вървеше много. Беше модел от реклама на „Скопско“, но никога не ѝ стигаха парите. Сестра ѝ беше наркоман, а с такива парите бързо изчезват.

Условието беше, ако и двете сме хубави, да ни даде 100 000 денара (около 3000 лв.) само за една нощ. Тя се опитваше да ме убеди в продължение на три дни, че всичко ще бъде наред. Омръзна ми да снимам реклами, омръзна ми и от моето гадже – безперспективен стоматолог и алкохолик, и реших да пробвам.

Депутатът беше луд, буквално луд. Не правихме никакъв секс. Обожаваше да лиже пръсти на крака. Сексуално извратен, но в секса – напълно импотентен. След 4 часа лизане и лигавене на пръстите на краката си изкарахме 100 000 денара. Повторихме го няколко пъти до парламентарните избори, когато той не успя да влезе в парламента.

След това се хванал с най-евтините проститутки, а наскоро разбрах, че се е смирил и посветил на семейството. Вече имахме "билет" за елитната компания и така се запознахме набързо с всички главни лица от телевизията, с няколко певици, намерихме връзки по хотелите, след това и най-скъпите, след това с няколко бизнесмени, близки до телевизията и до маркетинга на една пивоварна.

Приказната среща с първия ни клиент завърши с общо 7000 евро само за мен и без сексуален контакт, но с добре излизани пръсти. И най-важното – контакти с македонски певец. Той успя да пробие по време на прием на австралийския посланик в хотел. Станахме много близки, достатъчно, че да не участваме във всички концерти наред…“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мара зад бусара

    20 1 Отговор
    Ма оти лажеш.Е па нищо не рече кога ти лиза!
  • 2 Възмутена

    36 1 Отговор
    Тази статия служи за зарибяване. Подобни статии трябва да бъдат забранени.
  • 3 Чеп

    23 2 Отговор
    И каква е идеята?
  • 4 Чочко

    2 0 Отговор
    ZZZ
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 nonamenofacenonumber

    18 0 Отговор
    ПОЗОР Махнете тази статия пълен боклук на това ли ще учим младите, не че и без нея не са зле, но те са зле благодарение на такива реклами и съвети за живота. Как една ку...ва може да каже на един стоматолпг, че е безперспективен Кошмар честно ПОЗОР
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Бай село

    7 0 Отговор
    сащ нато европа .....еййй няма смисъл да пишете вече това то БГ жените вече го практикуват този занаят в англия гърция италия германия само че за 1500 евро на месец а в гърция за по 500 евро на месец..те това е демокрация еврогейска..
  • 9 Бай Благой

    0 0 Отговор
    Давайте!
    Продължавайте да пробутвате статии за морално пропаднали професии...за морално пропаднали хора...Даже не я четох до края тази помия!