17 Февруари, 2012 18:26 1 329 1

Джоли и Пит се женят през лятото?

  • анджелина джоли-
  • брат пит-
  • сватба

Анджелина Джоли и Брад Пит ще се оженят това лято, съобщава сп. "ОК!". Звездната двойка, която отглежда шест деца, в крайна сметка ще си каже заветното "да" на малка, но стилна церемония във френски замък от 16-ти век.

„Брад и Анджи пазят това в тайна и обсъждат как и кога да съобщят новината“, разкри запознат източник. „Те не искат да досаждат на хората с всички тези истории за сватбата им“, допълни източникът.

Преди време Брад Пит разкри, че двамата с Анджелина смятат да се оженят в близко бъдеще, но не уточни кога ще стане това. Той не изключи и възможността да имат още деца.

В началото на февруари американските медии съобщиха, че Джоли и Пит очакват близнаци за втори път. Според пресата двамата били много щастливи, че семейството им занапред ще отглежда осем деца.

Според запознат източник Анджелина е бременна в третия месец, но все още не желае да оповестява официално новината. Това ще бъде третото биологично раждане на Анджи. Двамата с Брад Пит станаха родители на малката Шайло и на близнаците Нокс-Леон и Вивиан-Маршелин.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нема Бира

    0 0 Отговор
    Е.аси какъв камък падна от сърцето му!!!! Сън не ме хващаше, докато не прочетох тая новина.