Last news in Fakti

21 Март, 2019 15:52 18 025 18

Сашо Роман: Дичо се изгаври с мен, призовавам го на дуел (ВИДЕО)

  • сашо роман-
  • дичо-
  • ядосан-
  • фолк певец-
  • изгаври-
  • дуел-
  • като две капки вода

"Дичо се изгаври с мен! Нито пея по този начин, нито изглеждам по този начин. Изпълнението му беше некадърно, разочарован съм от него". Това заяви пред в. "България Днес" фолк легендата Сашо Роман, в чиито образ влезе Дичо в последния епизод на шоуто "Като две капки вода".

Превъплъщението на рокаджията предизвика истински фурор сред публиката, журито и останалите участници. Изпълнението на едно от най-емблематичните парчета на фолк певеца — "Мой ангеле", Дичо увлече всички в танци и му осигури безапелационна подкрепа. „За първи път в шоуто имаме 60 точки за участник преди резултатите на публиката“, анонсираха водещите преди обявяването на резултатите за вечерта.

След края на шоуто стотици фенове на "Капките“ обаче възнегодуваха, че Дичо се е изгаврил с колегата си и изпълнението му е било пълна пародия.

"Тази песен само Сашо Роман може да си я пее… Преигра и го удари на пародия, което си е подигравка с тази емблематична песен!" и "Пародия, а не мога да повярвам, че публика и жури са на крака. Да не би да гледаме и слушаме различно предаване", бяха част от гневните коментари към случилото се в предаването.

Оказа се, че и самият Сашо Роман не е щастлив от това, което е видял на малкия екран. "Разбрах, че Дичо се оправдава, че имало ромски елементи в песента и затова не му се получило точно. Това е тъжна песен, а беше превърната в нещо нелепо. Не трябва само глас за това парче, а и да се изпълни с чувство. През годините много хора се опитваха да ме имитират, но на никого не му се получи. Няма кой да има моя глас", категоричен бе пред вестника ретро певецът.

"Чрез вашата медия искам да призова Дичо на музикален дуел, за да се види кой от нас двамата е по-голям певец. И не говоря да пеем попфолк. Мога да му покажа музикалните си способности в поп музиката и естрадата. Ще се дуелираме и истината ще се види. Положението ще е той или аз", каза още фолкаджията.

Сашо Роман призна, че избягва да гледа музикални формати по телевизията, защото се е разочаровал през годините. Направил изключение за "Капките“, за да види в каква светлина ще го представят.

Продуцентът Маги Халваджиян често е обвиняван от зрителите, че представя чалга песните и изпълнителите в неблагоприятна светлина, за да изглаждат пародийно. Въпреки нападките Дичо спечели първото място в понеделник вечерта.

"За първи път в шоуто имаме 60 точки за участник преди резултатите на публиката", анонсираха водещите преди ключовия момент за епизода. Следващата седмица той ще влезе в образа на Дичо и интересът на феновете към него е още по-голям.

"Много хубаво парче! Сашо Роман е голям!", заяви в първите секунди след имитацията си Дичо. А журиращите Фънки, Хилда Казасян и Любо Киров го похвалиха, че се е справил съвършено и напълно заслужава победата.

Другата голяма атракция на вечерта отново беше Милко Калайджиев, който влезе образа на Лиз от групата "Бони Ем". Визията му беше шокираща, а журито го похвали, че проявява силна доза самоирония към превъплъщението си.

От в. "България днес" са потърсили за коментар на казаното от Сашо Роман и поп певецът, който веднага се съгласил да се изправи на дуел срещу фолк легендата.

- Дичо, Сашо Роман заяви пред нашия вестник, че е разочарован от изпълнението ти. Приемаш ли подобна критика?
- Не знам защо не е доволен. Пълното единодушие на журито и останалите участници, както и реакцията на публиката показват, че съм се справил добре. Доволен съм от себе си.

- Сашо Роман е сърдит, че не си имитирал точно пеенето и визията му.
- Винаги го има този момент, че едно изпълнение може да стане леко пародийно. Получава се едно преиграване, което отстрани може да не бъде одобрено. Спомням си преди години, че ме имитираха и мен. Тогава и аз не бях доволен, че бях представен по определен начин. Затова и донякъде сега мога да разбера разочарованието на Сашо.

- Сашо Роман те предизвика на дуел, в който да пеете парчета в твоя музикален стил, за да се види кой е по-добър певец. Приемаш ли?
- Приемам дуела! Не се страхувам от музикални предизвикателства.

Сами можете да прецените дали Дичо се е справил с образа на Сашо Роман или фолк певецът има пълното право да е сърдит и обиден, като видите и чуете двете изпълнения:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Нема да халате Дичката

    32 8 Отговор
    Бре Сашо и той е баладист, но рок, как да пее твоите ромски извивки....!Все пак е едно шоу, няма място за сръдня....!!!!
  • 3 гост

    29 5 Отговор
    Шоуто е за имитации , някой се справят някой не.Не виждам място за обида.Преди като имаше изпълнители които не можеха да пеят и виеха на умряло , никой не им се разсърди.
  • 4 Ники

    26 13 Отговор
    Дичо не се справи много добре , не знам как спечели ...
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Циганин

    14 11 Отговор
    Браво на момчето добре я изпя кво скачате толкова
  • 7 Сиромаха

    9 2 Отговор
    Всеки гледа да е в Новините Батка!!!, на Сцената, между Паричките, Щом ти споменават името в Новините ( изключение на Криминални разбира се) НА ДАЛАВЕРА СИ
  • 8 bmw

    21 17 Отговор
    Тоя тъп селянин наркоман Дичо не може да стъпе и на малкия пръст на САШО РОМАН !!!
  • 9 Саша барон коен

    19 9 Отговор
    Сашо Роман си е институция, през 90 -те почти от всяка кола звучаха песните му!
    А Дичката освен ,,студена лимонада носиш ти,, друго от творчеството му не мога да запея! А и Д2 с Дидо ,правят по добри парчета!
  • 10 Име като гост

    13 12 Отговор
    Балканска простотия!Циганина обиден,щото е голяма работа и е "звезда от световно ниво"
  • 11 vasik atanasova

    11 9 Отговор
    САШО РОМАН Е ЛЕГЕНДА !!!
    ДИЧО Е ЕДНО НИЩО ЕДНА КРЪГЛА НУЛА НИТО ГЛАС НИТО ВИЗИЯ
    ЕДНО ВИЕЩО И ПОДСКАЧАЩО ДЖУДЖЕ
    НАПРАВИ СИ РЕКЛАМА НА ГЪРБА МУ И СЕ ЛИГАВИ С ПЕЕНЕТО МУ
    И ГРИМА МУ СЪЩО БЕШЕ ЗЛЕ НАПРАВИЛИ ГО ЧЕРЕН КАТО КЮМЮР
    САШО РОМАН Е ЦИГАНИН НО Е БЯЛ ЦИГАНИН
  • 12 Гост

    15 3 Отговор
    Първо Дичо е много по грозен от Сашо Роман и няма как да компенсира, второ не можа да изпее песента и трето това е само едно шоу и не трябва да се приема на сериозно, а циганина трябва да се радва, че му правят безплатна реклама. Сега и новите поколения меломани го научиха кой е.

    Коментиран от #13

  • 13 Като харесваш Сашо

    3 6 Отговор

    До коментар #12 от "Гост":

    Вземи го...! Дичо има най красивата жена в БГ...!!!!!
  • 14 Гост

    6 2 Отговор
    Неуспешна имитация, нито визията са я докарали, нито се справи с песента, но чак пък да се сърди. По скоро е за съжаление.
  • 15 Резил

    7 3 Отговор
    Сашо Роман е велик. Не може да бъде имитиран. Единствен той може да пее тази песен и да докосни сърцата ни, да ни накара да настръхнем. Дичо какво, нито визия, нито изпълнение. Разхвърли тази чувствена песен като камъни, нищо общо с оригинала. А визията - като изпаднал от някоя каруца. Резил. Сашо Роман е симпатяга. С право е недоволен
  • 16 Маринова

    2 1 Отговор
    Повече няма да слушам нищо изпято от Дичо!Пълна тъпанарщина!!!
  • 17 Марчела

    3 2 Отговор
    Абсолютна гавра със Сашо Роман и с неговата велика песен.
  • 18 Цветомира Стефанова

    0 0 Отговор
    Сашо е велик.Има глас човека.Не е като днешните.Грачат и не знаят даже какво пеят Нито глас нито нищо.Саво се мятат по гащи.Даа вземат си хонорара.Защото има шматки дето ги слушат.Но то няма текст нито музика.Хора слушах Сашо Роман на 11.12.2019г във Варна .Велик е.Народен чоРавек е.Не се прави на голямата Звездъъъ😂😁.Като доста други.А е ЛЕГЕНДА.ХООРА.ИМА ГЛАС