Last news in Fakti

18 Май, 2012 19:36 20 043 21

Три години затвор за секс в такси

  • секс-
  • такси-
  • дубай

Британска бизнесдама е изправена пред присъда от три години затвор за секс в такси в Дубай и отгоре на всичко в нетрезво състояние.

29-годишната Ребека Блейк и Конър Макредмънд била арестувана след 12-часов пиянски гуляй в хотелска стая и секс в такси. Тя е обвинена в сексуални отношения преди брака и нетрезво състояние на обществено място, провинения, които са строги престъпления в ислямската държава, предаде БГНЕС.

Горещите им преживявания на задната седалка били прекъснати от възмутения шофьор, който разгневен от поведението им спрял и се оплакал на полицейски патрул на пътя. Докато отиде до паркиралите наблизо полицаи, двойката в колата преминала към още по разгорещени страсти, на които полицаите станали свидетели.

Случаят подчертава трудностите, с които се сблъскват повече от 100 000 британци, които живеят в Дубай, коментира британската преса. През 2008 г. друга двойка била осъдена на три месеца затвор за секс на плажа. Не им се разминало, колкото и да твърдели, че "просто се гушкали". През 2010 г. двама агенти по недвижими имоти прекарали месец зад решетките за "неприлично галене" в ресторант.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Милен Николов

    4 2 Отговор
    Чудя се още тея "мюслюмани" в какъв свят живеят.
  • 2 MaKsITyYy

    2 3 Отговор
    да ва ее..аа в турчелята да ва еее.....
  • 3 менгеле

    3 3 Отговор
    ако аз карах таксито и аз штях да ч.кам
  • 4 нз

    7 2 Отговор
    Като си на гости, ще уважаваш домакините. Разгонена британска фръцла й се до..ало след като била пияна като тракторист, е тва ли е цивилизацията дето европа изнася?
  • 5 Matik

    2 1 Отговор
    Напълно съгласен съм. Така се гради авторитет. А британци и друга паплач колкото искаш по нашето черноморие.
  • 6 bobeca666

    1 2 Отговор
    Миленчо ако ще и в 25 век да живееш,вярата,религията,културата и възпитанието си остава и това ще е причината да оцелее света независимомо от това колко ще са напред технологиите.,а ти ако толкова си отворен отивай в гората и се савукоплявай със такива като теб.,аман от коментари на 12 годишни
  • 7 бай ганьо

    2 0 Отговор
    само я хвалат че мого убава държава, сичко убаво, ново, луксозно ама не е ли си то да имаш свобода - кел файдъ за сичко !
  • 8 gost

    2 0 Отговор
    Варварска работа. Това че си се напил и тн. не е причина да ти създават изобщо проблем щом не пречиш на другите. Тия араби си остават в средновековието и като им свърши петрола ще станат пак това което са били - катунари.
  • 9 sodom&gomor

    0 1 Отговор
    Браво №6 много си прав.
    За това са законите, на който не му изнася да не ходи там.
    Бай Гоньо, свободата не е да правиш каквото ти кефне. Днес ще се пердашат в таксито и на плажа а утре що да не се праснат в двора на някоя детска градина или училище?
    Тъпи ингилизи, аз ако съм на арабетата тая ще я заключа в хапсаната.....
  • 10 гигов

    1 1 Отговор
    Когато си в дивашка страна трябва да спазваш дивашки правила. Друг въпрос е какъв е техния морал
  • 11 White power

    3 0 Отговор
    Абе кат имат тъпи закони арабелите да си ги спазват ама по целия свят. Ето например аз кат видя арабин да ч.ка Българска студентка за пари да имам право да му разбия циганска мутра с бухалка щото техните закони така повеляват !
  • 12 ххх

    2 0 Отговор
    Е чак пък 3 години затвор?!?
    Какво толкова- напили са се и са се забавлявали. Глобете ги солено за да им държи влага- те нали това са искали "нещо ново и различно"
    Глупаво е религията да е водеща в една обявяваща се за светска държава. Много сбъркани неща има в тези географски ширини. Добре че е нефта, че иначе не ги виждам.
  • 13 шекер

    0 1 Отговор
    всяка държава си има правила...да са ги спазвали...правят се на много умни,що не са научили поне какви изисквания имат...по 30 години да им дадат....сякаш на друго място немогат да правят секс...
  • 14 Bobi

    1 0 Отговор
    Другият път да дойдат в нашата страна. Хем по-евтино ще им излезе почивката, пак ще си направят супер якия купон, че даже могат да си тръгнат и с видео клип, заснет от шофьор на такси. ;)
    Иначе мацката изглежда доста симпатична палавница!
  • 15 Без заблуда !!!

    2 0 Отговор
    Лелеее колко сте ........ затова щял света да продължи!!!
    Защото имало религия :О ????
    Ами ай да спираме секса, та да видим кое ще продължи?!
    А пък този нереален ...........говори за религия :))))))
    Следва много смях..... Има притенции за интелигентен пък вярва в нещо, което съществува само на книга и то не научна !!! Това е равно да вярваш в Пепеляшка и нейната фея, само защото го има на книга...
    Бегай, ама бегай.... разбираш ли ме? Точно вярата в религиите ще доведат човечеството до гибел. Щом не убиват, не крадат, и т.н не правят на трети нещо лошо. Всичко останало е граждански процес, а не наказателен !!! И евентуално да им бъде наложено някаква глобичка. Това е демократично и либерално. А по отношение на тези говедари, което само по себе си не е обида, просто квалификация, да не забравяме с какво ги ЛЪЖЕ точно тази тяхна "морална" религия след като се преселят на уж другия свят...!!!
  • 16 гигов

    1 0 Отговор
    точно така, там ги чакат 700 - те девици такива хора не трябва да проповядват морал
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Даниел Прокопов

    1 1 Отговор
    е ах им тъпата даржава.
  • 19 Адаша

    0 1 Отговор
    Пешо стегни се малко, че пъкъла те чака и тебе
  • 20 ВИП АМГ

    2 1 Отговор
    kolkoto i da pliuete Dubai e unikalno miasto.
  • 21 диан

    1 3 Отговор
    ние тук като се плющим където си искаме
    едвали сме по щастливи
    но какво ни остна:(