Last news in Fakti

10 Август, 2019 15:36 122 225 180

ФБР призна: Хитлер е умрял в Парагвай през 1973 г.

  • хитлер-
  • история-
  • самоубийство-
  • убийство-
  • третия райх-
  • тайна-
  • конфиденциално

Избягал ли е Адолф Хитлер в Южна Америка?

ФБР призна: Хитлер е умрял в Парагвай през 1973 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Според историческите книги Адолф Хитлер се самоубива през 1945 г. с любовницата си Ева Браун. След това тайно го погребали в подземен бункер в хотел. Има обаче информация, която представя друга теория, че Хитлер не е умрял, а е избягал и е живял в Южна Америка.

Официалните данни сочат, че бруталният диктатор, посрамен от поражението през 1945 г., се застрелял в главата, докато съпругата му взела цианидни таблетки в бункер в Берлин. Телата им скоро били изгорени и погребани.

Но какво би станало, ако се окаже, че тази информация е била просто разсейваща, докато Хитлер избяга, само за да не попадне в ръцете на руснаците? Звучи невероятно, но историкът Абел Басти обяснява подробно тази теория в новата си книга, издадена в Аржентина, озаглавена "Хитлер в изгнание".

"Имало е споразумение с Америка, че Хитлер ще избяга, за да не попадне в ръцете на руснаците", казва Басти. "Има смисъл за учените, военните и шпионите, които по-късно взеха участие в борбата срещу руския режим", добавя той. Басти смята, че Хитлер е избягал през тунел, който е водил под повърхността до летището в Темпелхоф, където го е чакал хеликоптер, за да го откара в Испания. Първо пристига на Канарските острови, а след това се премества в Аржентина, където живее десет години, след което се установява в Парагвай, където се намира под закрилата на диктатора Алфред Стреснер.

"Заможните семейства, които са му помагали през годините, са били отговорни за организирането на погребението му", обяснява Басти. „Хитлер е погребан в подземен бункер, който сега се намира в елитен хотел в Асунсион. Входът за бункера през 1973 г. е запечатан и около 40 души са дошли да се сбогуват с Хитлер. Един от тях бил близкият войник на Хитлер, Фернандо Ноджера де Араухо, който разказа пред репортери за церемонията ", казва Басти.

Оперативният работник на ЦРУ , който има двадесет години опит на терен и един от елитните офицери на американската разузнавателна служба, Боб Байер описва нещо подобно на това в документална поредица за History Channel, озаглавена „Ловът на Хитлер“, излъчена през 2015-та година.

Байер и неговият екип твърдят, че са намерили доказателства за бягството на Хитлер с помощта на публикувани 700 страници документи на ФБР. Сред тези документи е доклад, в който се споменава срещата на човек на име Гуидано, изпратен да се срещне с Хитлер и неговия антураж (общо 50 души), веднага щом стигат с подводницата в Аржентина, две седмици и половина след падането на Берлин.

Гуидано бил един от четиримата души, които се срещнали с Хитлер и неговия антураж, когато подводниците пристигнали в Аржентина. "Хитлер с две жени ... лекар и други хора, които са били над 50- годишни, пристигнали на брега. Пристигнали привечер в ранчото, за да се скрият. Гуидано е готов да разкрие имената на тримата човека, помогнали на Хитлер и хората му да стигнат до ранчото. Гуидано казва, че са му дадени 15 000 долара за помощта му за всичко това “, се казва в документи на ФБР от 14 август 1945 г. Друг доклад (също от 14 август) говори за пристигащите в Аржентина нацистки подводници.

Централата на ФБР започва да изпраща доклади за Хитлер на обществеността и на следователите в съответствие със Закона за свобода на информацията от 26 април 1976 г. в съкратена версия. Първият документ с номер 65-53615-35, който бил съкратен, бил публикуван на сайта на ФБР и напълно предаден на изследователите през 1991 г., а също така е наличен в Националния архив от 10 години. В публичен доклад се казва: "Няма данни Хитлер да е починал в Берлин."

Един следовател отбелязва: "Американските войски не откриха тялото на Хитлер и няма очевидец, който да твърди уверено, че Хитлер е умрял там." Най-доброто доказателство е в Русия. Когато Русия окупира Германия, тялото на Хитлер се предполага, че е пренесено в Русия и не се говори повече за това чак до 2009 г., когато археологът Николас Белатони получил разрешение за извършване на ДНК анализ върху намерено парче кост. Това, което намери, предизвика бурни реакции в средите на службите и сред учените. Останките, които анализира, не принадлежат нито на Хитлер, нито на Ева Браун. „Костта беше тънка, а мъжките кости обикновено са твърди. Тази кост принадлежи на човек, който е на не повече от 40 години."


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 187 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сталин

    183 509 Отговор
    Хитлер беше дребна мишка разбихме му войската Мишока беше приятел с американците и мислеха че ние руснаците не ще загубим войната Америка винаги играеше с нацистка Германия обаче ние го разбихме нацистките войски ако го бях барнал Хитлер и Ева Браун щях да ги бия и да ги Ева на площада на Ленинград майка му ще да е важно Хитлер малкото педерасче страхливи избяга като мишка боклука дееба ще и да го бие и да го е**

    Коментиран от #7, #14, #30, #32, #43, #77, #79, #81, #92, #103, #108, #161, #164, #172

  • 2 Монгола

    313 43 Отговор
    Сикорски ли беше вертолета от 1945+г?

    Коментиран от #25, #58, #133

  • 3 балама

    415 31 Отговор
    А, Садам, Кадафи, Бен Ладен... къде пребивават понастоящем?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Бабата излезна дядо...!

    120 16 Отговор
    Колко щастлив е бил Хитлер...!

    Коментиран от #24

  • 6 Монгола

    296 126 Отговор
    Ще скриеш ти от руснаците нещо??!! Колко им се ще на краварите Адолф да беше умрял другаде. Ако го бяха заловили америте щяха да го препарират и да го изложат в историческия си музей с 200 г. история!

    Коментиран от #21, #33, #93

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Бесен Язовец

    33 68 Отговор
    Само грозния мустак с единия скъсан чорап е отлетял от Берлин!
  • 11 Смях

    230 20 Отговор
    Поредната теория на конспирацията. Може да има нещо вярно, не споря, но по– добре кажете, разучете, покажете къде са нашите хубавци, тоя така или иначе е умрял, ама нашите си пият някъде коктейлите, пекат се на слънчице, харчат си паричките и от все сърце се смеят на подобни статии.
  • 12 Бесен Язовец

    146 36 Отговор
    Само версията с вертолета съм пропуснал. Имале теория за подводница че се бил преместил с машина на времето назад във в годините чакам теорията с балона да напише някой!

    Коментиран от #45

  • 13 Анти милиционер

    204 21 Отговор
    И как победителите във Втората световна война(Мосад) не го намериха??? Аман от милиционерщина.

    Коментиран от #17, #18, #20, #144

  • 14 666

    185 35 Отговор

    До коментар #1 от "Сталин":

    Сталине,или си пий водката или си пий редовно хапчетата,моля те!
  • 15 Тъпотия

    135 29 Отговор
    Не избягал с хеликоптер както пише, а се е телепортирал
  • 16 Тъпотия

    41 29 Отговор
    Не избягал с хеликоптер както пише, а се е телепортирал
  • 17 свидетел

    60 27 Отговор

    До коментар #13 от "Анти милиционер":

    Е, той нали и той в играта - евреин бил.
  • 18 комунист

    68 21 Отговор

    До коментар #13 от "Анти милиционер":

    Защото евреин евреину око не вади
  • 19 Раймонд

    90 29 Отговор
    Официалната версия е че се е самоубил в Берлин, а в последствие тялото му е обгорено. Руснаците намират тялото и челюст от посоченото тяло се съхранява в Русия. Някакви западни стоматолози бяха допуснати в Русия да разглеждат посочената челюст. По някакви причини не е било възможно на челюстта да се прави ДНК анализ, защото, доколкото си спомням е пипана от много хора. Но по зъбите има много специфични изработки от зъболекар, които би следвало да се отнасят за зъбите на Хитлер. Ако допуснем, че обгорения труп е на друг човек, то би следвало немците да са търсили някой с подобни изработки по зъбите, което ми се струва трудно осъществимо.

    Коментиран от #46

  • 20 Рашка с чашка

    129 25 Отговор

    До коментар #13 от "Анти милиционер":

    Ако не беше Хитлер, едва ли щеше да има Израел. Може да са се разбрали.
  • 21 Ууууууууууу

    181 68 Отговор

    До коментар #6 от "Монгола":

    Това са доказателства, че Хитлер е бил наистина продукт са САЩ. Ако бе надвил Руската армия, САЩ срещу Германия ли щяха да тръгнат. Хитлер е бил маша на САЩ. В днешно време Германия не иска отново да бъде маша на САЩ. Сега машата е Полша, Румъния, Украйна и България притискат да е маша.
  • 22 комунист

    62 36 Отговор
    МОСАТ е креатура на КГБ+ГЕСТАПО...и избиваха хазари и немци учасващи във войната но не и евреи....
  • 23 християнка

    167 45 Отговор
    Хитлер да се даде да го убият и то руснацте...абсурд. Той си е подготвил бягството овреме...Жалко е за 50-те милиона жертви на 2-рата световна война , една от най кървавите войни в историята на човечеството...А американците са му помогнали, в това не се съмнявам, там в "прекрасната "Америка всичко се прави за пари......
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Име

    125 32 Отговор

    До коментар #2 от "Монгола":

    Разбира се ,че е избягал и американците са му помогнали , както и на всички други SS овци , които са работели за тях срещу съюза след войната, ама вие от къде да знаете, животинки.

    Коментиран от #176

  • 26 Сандо

    134 12 Отговор
    Ако прочетете малко повече .
    Ще видите кой са били неговите спонсори.
    Те и днес все още сащестуват
    Световни спортни марки
    И много други.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Behemoth

    82 10 Отговор
    Хеликоптер???????

    Коментиран от #31, #51

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 бсп

    56 13 Отговор

    До коментар #1 от "Сталин":

    А ти който си се писал на името на другия диктатор сталин, лично ти какво си разбил, и кога?!
  • 31 azko

    93 13 Отговор

    До коментар #28 от "Behemoth":

    Да,и аз стигнах до ”хеликоптер”,и реших че няма смисъл да чета по нататък.

    Коментиран от #39

  • 32 Госта

    55 21 Отговор

    До коментар #1 от "Сталин":

    Явно някой немец те е ръгал яко и сега плюеш по тях,другият път му кажи да е по-нежен!
  • 33 None

    131 30 Отговор

    До коментар #6 от "Монгола":

    Монголе краварите са съвременните наследници на Хитлер и са поели по пътя на нацистите да завземат, колонизират и управляват целият свят. Ако ги няма Русия и после Китай мечтата им за световен глобализъм управляван от тях ще се сбъдне. Те и сега управляват всички световни организации банки и т. н.
  • 34 Много са нагъсто това е проблем

    11 20 Отговор
    Много луд и опасен дегенерат. Истинско чудовище.
  • 35 Жико

    20 4 Отговор
    От руснаците, от Мосат- едва ли.
  • 36 Вилна зона Барселона

    148 35 Отговор
    Минало заминало, исината е някъде там, както се казваше в един пси сериал! По-важното е къде, ще избяга и къде ще се скрие Диктатора от Банкя ???? Него гледайте да не изпуснете !
  • 37 ИМПЕРИАЛИСТ

    39 20 Отговор
    Aнглийcки шпиoнин e прoникнaл в кухнятa пригoтвящa хрaнa нa Хитлeр и мнoгo кoвaрнo e пъхaл ECТРOГEНИ в хрaнaтa зa нeгo. Нe гo e oтрoвил, зaщoтo e имaлo цялa групa oт дeвoйки зa прeдвaритeлнa дeгуcтaция нa хрaнaтa и e мoжeлo дa ce рaзкриe дивeрcиятa. C тeзи хoрмoни, aнгличaнитe прeвръщaт oт eдин зaкaлeн нa фрoнтa прeз ПCВ бoeц, иcтeричeн пcихoпaт...

    Коментиран от #40, #154

  • 38 На Адолфа Евчето

    37 6 Отговор
    Да, да, а един мармот не спира да завива шоколада в станиол, нали:)))???
  • 39 копи пейст

    51 7 Отговор

    До коментар #31 от "azko":

    През 1939 г. руският имигрант-авиоинженер Игор Сикорски конструира първообраза на съвременния хеликоптер – „Vought-Sikorsky 300“, трилопатен носещ винт, разполагащ с двигател с мощност 75 hp. Първият от 3-те успешни полета е извършен на 26 май 1940 г.

    Коментиран от #87

  • 40 дрън дрън гейзеризми

    54 11 Отговор

    До коментар #37 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Това тия дет писаха фентъзито "Скрипал" ли ти го разказаха ?? Хаха ха

    Коментиран от #47

  • 41 4х4

    66 3 Отговор
    Всичките тия диктатори са имали по няколко двойници, то и сегашните имат...Може би само жените им биха ги различили,а може и да си траят умишлено, ако другият е по-мъж...
  • 42 ХаХа🙈

    40 8 Отговор
    А според друга “засекретена “ информация крал Дони е плешиво извънземно маскирано с Перука , целящо да унищожи света !
  • 43 Алфа Вълкът

    59 53 Отговор

    До коментар #1 от "Сталин":

    Много те уважавам Бай Сталин и ще си замълча, все пак си избил 30млн руснака, еваларката!

    Коментиран от #96

  • 44 някой

    70 29 Отговор
    Няма начин, МОСАД щяха да го намерят където и да е както намериха всички избягали и ги докараха в Израел. От руснаците можеше да се скрие сигурно, ама от евреите - никакъв шанс.

    Коментиран от #62

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 681

    67 11 Отговор

    До коментар #19 от "Раймонд":

    Наскоро бяха направили ДНК анализ на останките на този череп и се оказа, че е на рус човек със сини очи. Хитлер ако искаше да се спаси, щеше да капитулира Германия още през 1944-та. Но той е истински фюрер и остана на своя кораб до последно. Ако знаеха къде е живял, щяха да го хванат и съдят, и после да си снимат с трупа му.
  • 47 копи пейст

    17 10 Отговор

    До коментар #40 от "дрън дрън гейзеризми":

    пише "Дейли Телеграф".
    ...................................................
    Лондон имал шпиони, които са били достатъчно близо до Хитлер, за да имат достъп до храната му, обяснява проф. Брайън Форд от университета в Кардиф в новата си книга "Тайните оръжия: Технологията, науката и надпреварата във Втората световна война".

    Той добавя, че естрогенът бил избран, тъй като е безвкусен и имал бавен ефект, така че действието му би останало незабелязано.

    Хитлер имал хора, които опитвали храната му, така че ако в нея имало отрова, това е щяло да бъде разкрито чрез смъртта им.

    При хормоните обаче нямало подобен проблем.

    Проф. Форд открил нестандартните планове, проучвайки разсекретени наскоро документи.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Le gilet jaune

    77 22 Отговор
    Хитлер с качил на хеликоптер...
    Това е все едно да ни разправят как Ботев пишел стихове на смартфона си.

    Коментиран от #52

  • 51 толерантен

    62 15 Отговор

    До коментар #28 от "Behemoth":

    Има немски хеликоптери през войната. Запознайте се с въпроса.
  • 52 Бачо Киро

    42 5 Отговор

    До коментар #50 от "Le gilet jaune":

    https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_rotorcraft_used_in_World_War_II

    Ей ти немските от ВСВ, покажи сега телефона на Ботев.

    Коментиран от #55, #57

  • 53 vasik atanasova

    46 4 Отговор
    гений
    който беше предаден
  • 54 пана

    46 7 Отговор
    А Майкъл Джексън в Рударци ли се крие?

    Коментиран от #60, #94

  • 55 James

    30 6 Отговор

    До коментар #52 от "Бачо Киро":

    Уловката е, че е бил с мобифон-тухла. Монохромен екран, телескопича антена.
  • 56 Мишо Бирата

    50 13 Отговор
    Всичко написано е лъжа. Хитлер си е жив и здрав. Снощи с него и с брачеда си пихме на Панчарево до 3 сабалем.

    Коментиран от #148

  • 57 ИМПЕРИАЛИСТ

    24 4 Отговор

    До коментар #52 от "Бачо Киро":

    Браво Бачо, с този отговор направо разпра жилетката!
  • 58 Doko

    45 5 Отговор

    До коментар #2 от "Монгола":

    Колко сте прости всички,това е бил "тайният" хеликоптер на Хитлер.Ако беше спечелил войната обаче всички тия неграмотни журнала щяха да станат.... паприкаш.
  • 59 Повръщащия

    14 32 Отговор
    Най кой му дреме за тая мустаката карикатура в днешно време?
  • 60 Va60

    26 16 Отговор

    До коментар #54 от "пана":

    Вчера го видях в кръчмата в Кладница така че е някъде из района
  • 61 Пълни простотии

    41 10 Отговор
    Пълни, ама пълни простотии. Американците са предоставили вертолета модел на Сикорски, нали, щото е трябвало точно с вертолет да избяга? Абе, как може да препечатвата такива простотии?????
  • 62 Глупак

    76 27 Отговор

    До коментар #44 от "някой":

    Нали тези Американски евреи поръчват на Хитлер да започне геноцид срещу европейските евреи ЕШКЕНАЗИ, целта е превземане на СССР. Ако СССР не бяха смазали Хитлер, САЩ щяха да довършат СССР. Но проба опита не минава, СССР смазва Хитлер, тогава САЩ променят тактиката, като се обявяват против остатъците на Хитлер, затова късно влизат във войната, гледали са накъде ще духне вятъра. Четете и гледайте филми. Хитлер е план на САЩ.

    Коментиран от #63, #134

  • 63 vasik atanasova

    41 55 Отговор

    До коментар #62 от "Глупак":

    а ти прочети книгата ЛЕДОРАЗБИВАЧА
    и ще видиш че не Хитлер а Сталин започва войната

    Коментиран от #97, #99

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Ефрейтора

    51 11 Отговор
    Ха ха ха , хеликоптер от Германия до Испания ???!!!! Тоя сайт страшно ме кефи, побликуват уникални тъпотии само и само да има ,,факти''. Евала от мен !!!!!
  • 66 SAAB

    51 6 Отговор
    Сега чакаме да си признаят и за "Лунната разходка "заснета в Холивуд
  • 67 Информиран

    63 46 Отговор
    Всъщност какво значение има дали е оцелял или не? Важното е, че делото му е размазано като хлебарка от руския ботуш. Сега Германия е мечтата на всички цветнокожи, което доказва, че гръбнака на нацизма е добре строшен след приземяването върху коляното на Альоша! Вечна памет и слава на героите от Червената Армия! Траен и жалък провал, вероятно последвал от още по-жалък живот страхливо надничайки из шубраците на Аржентина!

    Коментиран от #167

  • 68 Боко

    22 14 Отговор
    Какви вертолети,вие изкукахте напълно!
  • 69 Боко

    19 11 Отговор
    Какви вертолети,вие изкукахте напълно!
  • 70 фюрера

    52 17 Отговор
    Най великия и обичан от Германците лидер и водач на нацията
  • 71 Ivan S

    39 7 Отговор
    Хитлер е жив и готви завръщане с голям концерт на Майкъл Джаксън едновремено в Арена Армеец и Националния стадион.
  • 72 БАРС

    51 28 Отговор
    Пълни глупости.Руската версия е най точна отдавна и немците са съгласни с тях.Имали са и срещти с личният заболекър на Хитлер който е потвърдил чрез челюстта на хитлер която е останала здрава.Мисля че и е имало и свидетел който преди смъртаси е признал че се е самоубил Хитлер и Ева Браун.А как мислите иначе Гьобелс най верният приятел и гей на Хитлер който същто е бил гей и са лежали заедно в затвора защто е убил женаси и шесте деца и себеси след като е видял че и хитлер е мъртъв.Руснаците до колкото съм гледал го погребват Хитлер вечер мисля че в някогашната ГДР.Друго за почетателите на Хитлер вече е доказано Хитлер е 100% евреин от родът РОДШИЛД които са финансирали неговата компания предизборна и са го подикнали да нападне Русия.Именно американците са главните виновници за 2 та св.война.Получело се е нещто като Бен ладен първо го създават а после се обръща против американците така и Хитлер.

    Коментиран от #98, #115, #165

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Тит

    48 4 Отговор
    Днес света има нужда от една силна ръка,която да милее за оцеляването на планетата Земя,за запазването на самоличността на отделните държави!

    Коментиран от #83

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 факт

    30 4 Отговор
    и управлява чрез дъщеря си меркел?
  • 77 Санде

    36 28 Отговор

    До коментар #1 от "Сталин":

    Вие без помоща на Америка изобщо нямаше и да съществувате .
  • 78 Fl.282b

    35 0 Отговор
    мощност: 160 к.с.
    максимална скорост:
    при хоризонтален полет: 150 км/ч
    при пикиране: 175 км/ч
    След войната съюзниците откриват само три годни за полет хеликоптера: американците получават Fl.282-V15 и Fl.282-V23, а третият заминава за СССР.
    Интересен факт , който е бил избягван (навярно умишлено).
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Йосиф Шикългерберов

    38 9 Отговор
    Избягал с ХЕЛИКОПТЕР :))) и ФБР знаело :))) за пристигащите в Аржентина нацистки подводници (сигурно са били с платна или атомни):))) , апосле FBI и CIA режисирали фим и го пуснали по History Channel :))) и сега четем измишльотини ...но истината е че почват да тъгуват за него.. (((:
  • 81 Антикомунисt 1

    59 82 Отговор

    До коментар #1 от "Сталин":

    Г-н Лумпен, Русия не е спечелила никаква война, а само е битка на източни фронт, войната е спечелена от съюзническите войски и СССР. Колкото спечелихте Студената война, толкова и всяка друга, въпреки че там прилъгахте държавите от Централна и Източна Европа да ви "сътрудничат". Преди и сега, и в бъдеще Русия и комунизма са източник на най-голямите злини за човечеството... Друга, единствена по рода си държава, като Русия е Сърбия. Тези две държави са вечните врагове на България и който ги харесва е национален предател и враг.

    Коментиран от #101

  • 82 Аненербе

    32 8 Отговор
    Фалшивите факти носят шекели. Факти шекели...факти шекели...
  • 83 Иво

    27 25 Отговор

    До коментар #74 от "Тит":

    Тит, само не се пъни да ме убеждаваш, че нужната на човечеството " силна ръка " се намира на изток! Защото светът видя какво е да си под този ботуш!
  • 84 Бесен пес

    26 15 Отговор
    45-та година , го е чакал хеликоптер , вие малоумни ли сте ?
  • 85 Радо

    45 5 Отговор
    Трябва много да внимаваме Винету и Цвъкито да не духнат и те в един момент за Аржентина/Парагвай.
  • 86 Летец

    48 60 Отговор
    Русия не спечели войната спечелиха англичаните и американците, защото без тяхната помощ СССР щеше да е далечен исторически спомен с техните дървени камиони зис5 самолети от шперплат По2и 15бис играчки за луфтвафе Златото което открадна СССР от източноевропейските страни беше за погасяване на договора заем наем, така, че цяла источна бе плячкосана от съветската паплач резултата е явен
  • 87 Ww2

    31 4 Отговор

    До коментар #39 от "копи пейст":

    И точно с експерименталния още "хеликоптер" са го откарали. Нали е най-сигурен.
  • 88 Калтенбрунер

    38 14 Отговор
    С хеликоптера Шикългрубер е транспортиран до секретната база в Пенемюнде, а оттам с космически кораб лети до Алдебаран - най-ярката звезда от съзвездие "Бик". След като свършва кислорода се завръща в Аржентина. Там и в Парагвай е живял мирно, тихо и щастливо чак до въпросната 1973 г. Кремиран и прахът му е хвърлен над Германия в деня на Обединението!

    Коментиран от #126

  • 89 Тит

    38 3 Отговор
    Иво, идеологията на Фюрера е тази която приемам! Още повече след последните световни събития!
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Патриот

    39 16 Отговор
    На първо място съм българофил, после русофил. Не мога да отрека обаче, че Хитлер е една велика личност, останала в историята на Европа. Умен, образован, ерудиран. Чел съм му книгата "Моята борба". Отначало е тръгнал да воюма за доброто на народа си, но... Доказателство за интелекта му е факта, че днес ЕС е 1:1 с Хитлеристка Германия(разликата е една скандинавска държава и Швейцария).
    Да оставим настрана това. Има данни, че е избягал с подводница в Аржентина като е взел част от нацисткото злато със себе си, е неговите заместници заловени и принудени да работят за правителството на най-миролюбивата страна в света САЩ. Кой не знае д-р Менгеле, който е правил експерименти с хората, а днес това се прави с Кемтреилс?
    Заловен е също и министърът на пропагандата. Не е ли странно, че именно днес това е основното оръжие да замазване на очите на очикновенният човек?
    На скоро(не помня преди колко време) един възрастен човек от Латинска държава каза, че е Адолф Хитлер и иска да даде интервю за бягството си и т.н. понеже е имал нужда от пари за лечение.
    Така и не се разбра какво е станало. Предполагам е починал вече.
    Аз ЛИЧНО съм склонен да повярвам, че това е бил самият "злодей" на 20 век.
    Действително мисля, че човек с толкова много материална блага, не може да се самоубие така лесно. Пък било то и немец.

    Все едно Най-крадливия Премиер да се самоубие щото видиш разбрал, че с кражбите си директно е ощетил народа.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Азис

    2 5 Отговор

    До коментар #54 от "пана":

    Не крие се в Тора-Бора....
  • 95 Незнайко

    16 8 Отговор
    Хеликоптер??? 1945г.???И да е имало някой прототип, са били далеч от масова употреба, дори и за военни цели.

    Коментиран от #106, #107

  • 96 и аз да ти кажа

    68 33 Отговор

    До коментар #43 от "Алфа Вълкът":

    това,приятелю и насън не си го помисляй-не Сталин изби 30 милиона руснаци(официални са 24,неофициално са над 32)Не Сталин започна една вероломна война и не Сталин избиваше жени,майки ,бременни и малки деца!Това са правили фашистите,под командването на Хитлер!И ако ти нямаш ум в главата(мозък имаш,ама гладък с две гънки само за ядене и сране)не си мисли,че и другите са на твоето ниво.Препоръчвам ти да посетиш най-после Русия при Мамаев Курган,Украйна в катакомбите на Одеса,Тираспол!Иди и в бившия Сталинград и се опитай да разбереш поне малко от историята за ПСВ.После пак почни да пишеш бисери,че ано не била америка и англия,руснаците щели да загубят войната,че ядяли своите деца в обсадата на Сталинград и т.н. и т.н.
    и накрая,ако нямаш възможност да отидеш там,иди на 9-ти май с някоя руска група да празнуваш Ден победы-там ще разбереш с какъв народ си имаш работа!Дали си бил в компания някога,в която се е пеел Химна на България или ушите ти са били запушени с чалга?

    Коментиран от #122

  • 97 айде бе

    11 4 Отговор

    До коментар #63 от "vasik atanasova":

    сериозно ли?.....шматкооооо,шматко,дали въобще можеш да четеш или някой ти го каза?
  • 98 приятелю БАРС

    28 5 Отговор

    До коментар #72 от "БАРС":

    Виждам,че искаш да си"барабар Петко с мъжете"!За целта обърни внимание на следното:
    1.срещти се пише срещи
    2.зъболекър=зъболекАр
    3.смъртаси=смъртТа си-това са две думи
    4.защто=защо
    5.женаси=жена си-отново две думи
    6.шесте???=шестте си деца-предполагам
    7.себеси=себе си-отново две думи
    8.почетателите=почИтателите
    9.родът РОДШИЛД=рода РОТШИЛД
    10.компания=кампания-в контекста
    11.подикнали???=подтикнали-може би
    12.получело=получИло
    13.нещто=нещо
    Ако оставим настрана и липсата на препинателни знаци,да не говорим за изказа,си се справил отлично!!!БРАВО-минаваш в ПЪРВИ клас и от "ПОЛУЧЕЛО" ще си с цяло ЧЕЛО!!!
    ЗАРЕДИХ СЕ С ЕНЕРГИЯ И ОТИВАМ ДА СИ ГЛАДЯ ГЪНКИТЕ В МОЗЪКА,ЗА ДА СЪМ НА ЕДНО НИВО С ТЕБ-ИНАЧЕ ТРУДНО ТЕ РАЗБРАХ И ТО,ЗАЩОТО РЕШАВАМ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ СУДОКУ
  • 99 Дивака

    31 9 Отговор

    До коментар #63 от "vasik atanasova":

    Хитлер я започва пръв има си много исторически доказателства които казват че той я запопва
  • 100 Фанито

    21 23 Отговор
    Милиционерска статия в стил руски трол , но защо бъларските им приятели толкова се ядосват . То не бяха псувни по американците , като че ли Не Сталин е сключвал пакт с Хитлер а американците. Всички диктатори са си приятели до момента в който се хванат за гушите. Същото е сега с Путлер и Ердогън.
  • 101 само отговарям

    40 17 Отговор

    До коментар #81 от "Антикомунисt 1":

    Така,както казваш,излиза,че СССР , едва ли не, са загубили войната и само откриването на втория фронт спасява руснаците от гибел.А можеш ли да кажеш къде беше съветската армия,когато се е открил този прословут "втори фронт" и през коя година?Ако си мислиш,че,криейки официални данни,ще манипулираш умните хора,които могат да четат и да мислят по прочетеното,ти не само си национален предател.На времето Сталин е създал една организация,СМЕРШ или смерт шпионов именно заради такива,като теб,които разпространяват лъжлива информация с цел манипулация
  • 102 Щирлиц

    10 6 Отговор
    С хеликоптер???
  • 103 Devil666

    11 22 Отговор

    До коментар #1 от "Сталин":

    Лелеее... колко си елементарен да не кажа прост ! Ми...то типично за боклуците червени !
  • 104 Сащ ни освободи от турция и византия

    3 22 Отговор
    Докато бабата на Хитлер се отдавала на оргия с шефа си Ивреина, на Балканите, в една подбалканска колибка един престарел дедо кундуржията дедо Иван си имал отдавнашни тежки проблеми с простатата и изхранването на многобройната челяд. За негово уфовлетворение шурея отец Василий още след проблемнито раждането на недоносеното момченце е кръстено на него, Василии и вуйчото осиновява изтърсака, който заживява в неговото семейство и под негова опека. Докато една ранна утрин 15 годишното пишлеме Васко извежда младия 3 годишен левент Дорчо от църковната конюшня, мята се на самара и...офейква по посока на Балкана. Там го пресрещат брадати непознати мъжаги, които смразили от ужас кръвта на новобранеца беглец. Имал късмет. Хайдуците страшни не били опасните за християните черкезки хайдути, а говорели български. Което определено било знак че младият вуйчов новоизпечен айдук ще живее и след ужасната среща с българската дружина бандити.Конят на вуйчо Вадил бил реквузиран лт Войводата бае Панайот. Вуйчовия наследник Васко бил призван да поеме обслужването и миенето на казана, пришиването и препирането на осеждите в същия казан, носене на вода с кобилица и менци от близкия ручей...
    Така, с кражбата на църковния кон Дорчо и бягство от дома на вуйчо си, църковния служител отец Василий, младият авантюрист Васко Кунчов, истърсакът на кундуржията дедо Иван Кунчов афишира своята поява в един друг размирен свят, неподреден и далеч от християнските добродетели, чест и достойнст
  • 105 Сащ ни освободи от турция и византия

    7 30 Отговор
    Така започва самостоятелния път на един юноша бледен, дребен и най-вече неблагодарен към 15 годишните грижи за отглеждане и възпитание в достойното бездетното семейство на вуйчо си отец Василий...Васко Кунчев, бъдещият коляч на 24 г инвалид Николчо на 15 август 1872 лето господне по време на въоружен обир на имането в дома на хаджи Денчо Халача, църковен радетел в град Ловеч...
    Убийството е второто в рамките на последния месец и половина, след ограбването и убийството на младия и симпатичен поп Паисий от същите въоръжени български насилници. След това кърваво злодеяние започва истинското преследване на българския насилник и убиец, криещ се в ловчанския вилает на империята. До залавянето на убиеца в Къкринското ханче оставнали 3 месеца.
    След което разпитването му в Търново и 6 дневното му транспортиране в София за доразследване довело до осъждане и ликвидиране на терориста убиец, отнел живота по време на грабежи над двамата мирни млади българи, младото попче Паисий и младия инвалид Николчо в град Ловеч в рамките на месец и половина. Никое престъпление срещу българи не е оправдано
  • 106 7977

    9 2 Отговор

    До коментар #95 от "Незнайко":

    Този е направен специално за Хитлер от извънземните
  • 107 7977

    5 0 Отговор

    До коментар #95 от "Незнайко":

    Този е направен специално за Хитлер от извънземните
  • 108 Немец

    18 6 Отговор

    До коментар #1 от "Сталин":

    Ти си класически пример за простотията на българина.Жал ми е за теб.
    По-добре отиди в някой чалга клуб - там ще си сред СЕБЕПОДОБНИ.
  • 109 кеф

    22 3 Отговор
    Фюрера ви се подигра,чифути!
  • 110 Предполагам

    12 15 Отговор
    Сталин е хванал на хитлер....дедовия!
  • 111 Гражданин

    17 3 Отговор
    Тая глупост я четох до там дето с хеликоптер стигнал до Испания. Хитлеристите са произвели около 20 хеликоптера, които са можели да летят, но със сигурност не са могли да стигнат до Испания.
  • 112 бастуна

    7 1 Отговор
    Хитлер е жив и е в Симитли
  • 113 NIKO

    7 1 Отговор
    Гледайте руския филм "Белият тигър" в края на филма сюжета представи двама души в полумрак в помещение с интерести орнаменти и гравюри като единият от тях даваше отчет на някого защо Германия е влязла - подчертавам/ не започнала в тази война/ и каква й е била целта

    Коментиран от #114, #132

  • 114 nikо

    3 5 Отговор

    До коментар #113 от "NIKO":

    В финальной сцене "/Бельi Тигр"/ ужина в тёмном кабинете Адольф Гитлер оправдывается перед таинственным незнакомцем по поводу войны:

    « А мы просто нашли мужество осуществить то, о чём мечтала Европа!… Разве мы не осуществили потаённую мечту каждого европейского обывателя? Они всегда не любили евреев! Всю жизнь они боялись эту мрачную, угрюмую страну на Востоке… Я сказал: просто давайте решим эти две проблемы, решим их раз и навсегда… Человечество стало тем, что оно есть, благодаря борьбе! Борьба — естественное, обыденное дело. Она идёт всегда и повсюду. Борьба не имеет начала или конца. Борьба — это сама жизнь. Война — это отправная точка».
  • 115 Омир

    4 1 Отговор

    До коментар #72 от "БАРС":

    Евала, брато! В 7-8 изречения си казал всичко, което имаш в главата, барабар с безбройните правописни грешки. Респект!
  • 116 Ковачев

    6 0 Отговор
    Да,така е,а сега Братя Галеви са разпечатани бункера в елитния хотел,пият Текила,без лимон и сол и плюят на пода,местен обичай.
  • 117 чичо Пей

    18 4 Отговор
    Като гледам Американските простотии по света и най вече в Европа,започвам да се сещам за Адолф с все по голяма носталгия.
  • 118 Антитиква

    8 4 Отговор
    Хеликоптер, 1945-та??? Явно журналята съвсем се изумиха, хайде опреснете си знанията, ако въобще сте ги имали някога.
  • 119 qwerty

    4 1 Отговор
    Имам чувството, че ако сенсрещнем с определени колеги на маса, ще има оувртейк на сайта.
  • 120 Не е имало хеликоптери

    5 5 Отговор
    През втората световна тъпаци

    Коментиран от #166

  • 121 Свема

    12 1 Отговор
    Интересно как такава ярка личност е избягала, скрила се е и никой после дума не е чул?! Не стават така нещата. Човекът, добър или лош е имал кауза. Бил е убеден и няма начин да се "потопи" и никъде да не се покаже. В противен случай той като личност е умрял. И да е живял някъде инкогнито, той не е бил себе си. По същия начин и Сталин не напуска Москва през 1941.

    Но е много интересен един въпрос, който пък никога не се е повдигал. Възможно ли е да е бил подменен с двойник след атентата през 1944 г. във Волфшанце. Поведението на фюрера много се изменя, но все пак може би е нормално ако си стоял в една стая с куфара. Пък и стратегическите военни неуспехи срещу несъвършените руси могат да смажат всеки ариец, дори най-способния. ;-)
  • 122 Djoko

    18 9 Отговор

    До коментар #96 от "и аз да ти кажа":

    За това съм съгласен,само че забравяш че след ВСВ,в лагерите на ГУЛАГ умират повече хора, отколкото през ВСВ,според теб кой е отговорен,а русофилче,май че Сталин и дружина нали,така че и ти чети

    Коментиран от #163

  • 123 ГЕС ТА ПО ГЕС ТА ПО

    17 3 Отговор
    няма по-велик диктатор от Хитлер.ТОЧКА
  • 124 Момо

    1 2 Отговор
    СТАРА ИСТОРИЯ
  • 125 Ханс картечаря

    12 9 Отговор
    Каква ирония. Бандитът Джугашвили - Сталин умира като куче на пода на собствения си кабинет, защото Хрусчов и сие не викат лекар. Умира от инфаркт без никой да му помага, но и без квалифицирана помощ - както му се полага. Победителят от WW2 е надживян и то с доста от победения "засрамен" Адолф Шикългрубер- Хитлер.
  • 126 criminal

    6 0 Отговор

    До коментар #88 от "Калтенбрунер":

    Ммммм ......звучи доста правдоподобно ........
  • 127 Не пиши, ако не четеш

    7 4 Отговор
    "...където го е чакал хеликоптер, за да го откара в Испания." !??
    Моля ви, обидно е да пишете пълни глупости. Малко им се разминава времевата линия на хеликоптерите и Хитлер?!
  • 128 Селянин

    8 1 Отговор
    Какво общо има ФБР с Хитлер маймуно проста? Знаеш ли какво е ФБР и с какво се занимава?

    Коментиран от #145

  • 129 Дермидон Богоявленски

    10 3 Отговор
    Няма по гнусно нещо в човешката история от англо-еврейската пасмина.
  • 130 Француза

    5 1 Отговор
    Хитлер е умрял в Хитлерово
  • 131 Тъпотии и фантазии

    5 1 Отговор
    Събинке,много си зеленка да пишеш по тази тема !? То с преписване на разни сайтове не се става журналистка(!?) ! А този който го е написал първи е зелен точно като теб ! Какви въртолети през 1945 г. и то такива,че да стигнат до Испания ! То в момента няма такива,които могат без междинно зареждане да стигнат от Берлин до Испания ! Тази глава дето ти е над раменете само за грим ли я ползваш !?
  • 132 Румен

    2 2 Отговор

    До коментар #113 от "NIKO":

    Или прочетете книгата:Ледоразбивача :
  • 133 Хеликоптер

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "Монгола":

    Цялата статия се обезсмисля само от едно твърдение,наглед логично и незабележимо за 99%от четящите и коментиращите- хеликоптер през 1945г. от Берлин до Канарите!?!?
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Знаехте ли че?

    9 0 Отговор
    Основател на бранда Фолксваген е Адолф Хитлер?

    Коментиран от #136

  • 136 дон чичо

    3 1 Отговор

    До коментар #135 от "Знаехте ли че?":

    А Дони Тръмп взимал подкупи , според лидерката на демократите. Докъде докараха горкия човечец.
  • 137 Серж

    6 4 Отговор
    Много важно след толкова години какво е станало с един жалък и вероломен крадлив мишок Хитлер.Напада чужди страни за да ги граби тотално и измъчва и избива хората им.Позор за човечността и хората като вид.
  • 138 Бесен заек

    3 4 Отговор
    Стига с манипулацийте на старите новини от времената на дядо ми.
    Дреме ми за някакъв мушморок.
  • 139 Лицемерие

    18 3 Отговор
    Не зная за Хитлер, но САЩ са спасили от международен съд след ВСВ много немски учени и специалисти, привърженици на Хитлер. Най-известният е Вернер фон Браун, заедно със 104 немски ракетни инженери. Над 10 хиляди нацисти са намерили убежище в САЩ след войната. Американците са вярвали, че ще им помогнат в борбата със СССР.
  • 140 Защо не?

    15 1 Отговор
    Защо да е невъзможно? Имал е фанатични привърженици. Вярвал е, че отново ще е водач. В хаоса на Берлин малко преди края на войната не е било трудно да се организира бягството на Хитлер, вероятно подготвяно отдавна и по немски прецизно. Маршрути, самолети, подводници, убежища в различни места по света, прехвърляне на огромни средства и откраднати богатства - всичко това е известно и доказано. Нацистите са вярвали, че отново ще владеят света. А Хитлер им е бил необходим за това. В Берлин вероятно са убити и изгорени двойници на Хитлер и жена му.
  • 141 хахахахаха

    3 10 Отговор
    Кви хеликоптери през 1945 година? А бе писачите, в ред ли сте?
  • 142 Пишете и за него другари

    16 5 Отговор
    Сталин е избил с милиони повече от Фюрера и то в мирно време за разлика от него

    Коментиран от #146

  • 143 гост

    1 8 Отговор
    черепът на хитлер се намира в Русия...идете и го вижте, за да престанете да гоните Михаля...
  • 144 Е как

    1 3 Отговор

    До коментар #13 от "Анти милиционер":

    Е как нема да признаят оно они са го укривали.
    Ооооо Ясно кат бял ден
  • 145 А ти

    4 2 Отговор

    До коментар #128 от "Селянин":

    А ти знаеш ли наистина с ко се занимава ФБР .Ти не глей ко приказват .
    Че си селянин,селянин си наистина и за това че ти кажем.
    Уж раследва,уж помага,уж е демокрация,па тепат ора и спасяват престъпници и то не каквито и да е.
    Е и с още неколко подобни служби си контактуват за да не испуснат някой.Па ако требе и сами,че се бомбят само и само да си отворят работа у чужда страна дет има природни богатсва.
    Който не слушка?👎
    А за послушковците и изпълнителните подлоги?👍
    Капиш
  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Sniper

    5 1 Отговор
    Германия над всичко !!!
  • 148 Руснака

    1 1 Отговор

    До коментар #56 от "Мишо Бирата":

    Ми той обрьснат как даго познаем без мустак3222
  • 149 GG BG

    0 0 Отговор
    И ако ви попадне германски сапун... погребете го.
  • 150 MиГ 23

    5 0 Отговор
    Имало е хеликоптери тогава - "Фоке Флув" или нещо подобно. Но не са били толкова модерни като сегашните. Има данни, който се интересува. Но от Берлин до Испания няма как да стигнат. Били са само за 2 човека - пилот и пътник.
    А Войната се финансира от Запада.
  • 151 йокин

    2 0 Отговор
    150-коментара!?
  • 152 Ван гог

    8 6 Отговор
    ротшилд , тази еврейска напаст , от пръкването си на бял свят , не е спряла да тормози света , френската революция , великата октомврийска, първата , втората световна война , е тяхно дело !!! америка ! Сами си си взривиха търговският център , за да обявят война на арабският свят , нефт , пари !!! Пъкленият план продължи като наводниха европа с бежанци ! Купиха Меркел и така унищожават европа която се превръща в арабски халифат ! Хитлер се провали ! Те винаги се провалят с Русия !
  • 153 историк

    7 0 Отговор
    Велика личност
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Спиридонов

    13 2 Отговор
    Мечтата на всеки руски патриот е да стане американски гражданин.
  • 156 ЦАЦАРОВ

    2 5 Отговор
    ХА-_-ХА-_-ХА-_- "Хеликоптер"!?!?
    Сигурно братя Галеви са му го пратили...
  • 157 dido

    2 0 Отговор
    E bravo na pi6e6ite, pone da kagete kak Stalin e dokaral aviaciq,tankove tegka artilesiq do ryskata granica i na 22 jni Stalin da gi napadne.To glyposti vseki moge da pi6e,no da izlezne s imeto si pred horata e nedostoino
  • 158 ВЛАДИМИР ЙОТОВ

    0 1 Отговор
    БЪЛГАРИ СТЕ, СЛЕД СТЕФАН СТАМБОЛОВ И ПОСИЧАНЕТО МУ, НЕТ ЧЕЛОВЕКА ВЕЧНИ ПРОБЛЕМИ, НЯКОЙ МИСЛИТЕЛИ СА ВЪЗПРИЕЛИ ДРУГИ ПРАКТИКИ.
  • 159 Куку

    0 0 Отговор
    Всичко без бой си казахте,сега се знае колко ви стреля пушката.
  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 Adolf

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Сталин":

    За фюрера Адолф Хитлер, за нацистка Германия, за 3-я райх .... Зиг Хайл! Es Pfeift von allen dächern - четете историята бе хора!
  • 162 Нашенец

    7 2 Отговор
    Ето ,че отново американците са виновни за всичко ! Аз тези тролчета бих попитал : А за зловонието на задника ти отново ли ще обвиниш американците ? Нашите "велики". средства за. масова информация все още не са намерили време да осведомят гражданите на РБ за размера на ЛЕНД ЛИЗА ,и какво е неговото значение за изхода от ВСВ ! Тиранина ЙВ граби златото на 6 държави за да си върне заема от САЩ ! У нас все още има болшевики ,които смятат нашите граждани за несведущи простаци !
  • 163 Матю

    4 2 Отговор

    До коментар #122 от "Djoko":

    При толкова много избити руснаци ,как има има население в СССР и Русия ,като се има предвид , че това не е Китаи
  • 164 Пръч

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Сталин":

    Ако не бяха САЩ и Великобритания щеше да ти намуши лулата на едно място.
  • 165 Крис

    1 2 Отговор

    До коментар #72 от "БАРС":

    Барс, изключително, странно ми е, как толкова неграмотен тъпанар, като теб, е толкова ерудиран по отношение на ВСВ! Та ти нямаш една вярна дума, бе човек, . . кога прочете толкова?
  • 166 Иванов

    2 1 Отговор

    До коментар #120 от "Не е имало хеликоптери":

    Баа, ти Ша кайш, че не е имало. То летящи чинии са си построили хорицата, за да си подхвръкват насам, натам.
    А иначе, тоя дето е направил копи-пейста има акъл колкото пуйка в тенджера.
  • 167 Дада

    6 1 Отговор

    До коментар #67 от "Информиран":

    Не знам дали Германия е мечтата на всички чернокожи, но със сигурност е мечтата на всички рускини, които дават мило и драго да избягат от кочината и да идат на запад да ги чешат западняците срещу някое евро хонорар.
  • 168 Българин

    1 0 Отговор
    И американците и немците са имали хеликоптери, наистина примитивни от днешна гледна точка. Че не могат да стигнат от Берлин до Испания без презареждане е сигурно, но някъде пише ли, че е летял без междинно кацане?! Все пак мисля, че цялата история е неправдоподобна не от тази гледна точка, а от цялостен поглед върху ситуацията и нрава на Хитлер. Избил 100 пъти по-малко комунисти от Сталин, но и много невинни хора! Това е лошо и срашно! В началото е направил чудеса в съсипаната от Запада Германия, но после...! За това не заслужава и да го споменаваме! За Сталин още по-малко!
  • 169 322

    0 0 Отговор
    "Каква е разликата между изтока и запада, изтока е по- богат" - Марк Аврелий //bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%D1%80%D0%BA_%D0%90%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%B9
  • 170 Едмонд Дантес

    1 0 Отговор
    България кога ще излезе от втората световна война. Не свърши ли тая война .
  • 171 Да бе!

    0 0 Отговор
    Стига бе! Преместил се е в бъдещето и сега управлява България!
  • 172 STALIN E IDIOT

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Сталин":

    EI STALIN . Q MLAKWAI BOKLUK TAKAV!!!STALIN E MISHKA I E NAI-GOLEMIQ IZWERG DETO SI E IZBIVAL SOBSTVENIQ NAROD!!!HITLER NE E MISHKA PROSTO E IMALO PREDATELSTVO INACHE NIKOGA NQMASHE DA ZAGUBI VOINATA!!!
  • 173 Вес

    0 0 Отговор
    Само пропускат да кажат къде е спирал хиликоптъра да презарежда гориво,защото за да стигне тази дестинация само с едно зареждане не е възможно??!
  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 baihui

    1 0 Отговор
    Хитлер трябваше да изтребе всички чифути, а Сталин, всички фашаги !
  • 176 100

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "Име":

    Ти пък да не мислиш, че съюза не е ползвал бивши нацисти.
  • 177 да ама не

    1 4 Отговор
    Това с хеликоптера ми хареса най много, само че първото поколение хеликоптери, е от 50 те години на 20 век.
  • 178 ЦСКА СОФИЯ 88

    2 0 Отговор
    Вечна слава на фюрера ! Не си забравен ! Сатър за всички малцинства мюсюлмани и джендъри !
  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 Този коментар е премахнат от модератор.