6 Юни, 2012 15:08 1 197 0

Слоница сменя октопода Паул на ЕВРО 2012 - Видео

  • евро 2012-
  • полша-
  • слоница-
  • чита

Чита предсказа победа на Полша срещу Гърция на мача на откриването

Октоподът Паул, който позна безпогрешно резултатите от последното световно първенство по футбол, ще бъде сменен от слоница.

Става дума за обитателката на зоологическата градина в Краков - Чита. Тя през последните дни се превърна в истинска атракция за посетителите. Чита не пропусна да даде и своята прогноза за първия мач от Европейското в Полша и Украйна. Според нея двубоят ще завърши с победа на домакините.

Броени часове остават да разберем дали прогнозата й е била вярна.

"Чита вече предсказа с успех резултата от финалния мач на Шампионската лига между Челси и Байерн и позна победата на Челси", каза заместник-директорката на зоологическата градина Магдалена Шрока. (виж видеото).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА