10 Септември, 2019 13:57 8 375 9

Грандиозна промяна в БНТ

  • по света и у нас-
  • бнт-
  • промяна-
  • студио-
  • разширение

Местят "По света и у нас" в ново студио

БНТ планира поредна грандиозна промяна. "По света и у нас" влиза в ново студио. "Вчера бе последната вечер, в която ви съобщаваме новините от това студио. От днес "По света и у нас", Сутрешния блок и други предавания ще се излъчват от по-голямо и модерно студио, а всичко което ви показваме - ще бъде с HD качество", похвалиха се от телевизията.

"Разопаковане, местене, проби и сме готови да ви представим новините си с нов размах и чисто нова визия - всичко в HD формат. По традиция новините на БНТ всъщност са мерило за журналистическо качество и стандарт. Сега с новата ни визия на новините и на сутрешния блок - ние ще отворим нови хоризонти за колегите", допълни Мариела Драголова, която е директор "Информация".

От 330 квадрата студио с 3 различни видеостени БНТ ще показва какво е най-важното у нас и по света. Две двойки ще са водещи в централната емисия - Марина Матева с Даниел Михайлов и Филипа Иванова със Спас Кьосев. Лицето на обедните новини - Христина Христова вече ще изгрява на екрана от ранни зори - в Сутрешния блок на БНТ.

Със същия амбициозен замах на екрана ще дойдат някои нови предавания в телевизията. "Новото ще бъде един възстановен програмен дефицит в лицето на предаването "Икономика.бг", водено от известния ни колега Марио Гаврилов. И може би най-интересното и най-привлекателното ще бъде предаването "БНТ на 60", посветено на предстоящия рожден ден на телевизията, водено от Драгомир Драганов", заяви Иван Такев, който е омбудсман на телевизията.

БНТ ще даде ново начало и на най-важното от спорта. "Тук ще се излъчва и завръщащото се предаване за спорт - Арена спорт - в неделя от 17:30", допълни Такев.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ивайло

    31 7 Отговор
    Да, като ще е в ново студио и рейтинга ще скочи веднага до небето!!! Свалиха Мишо Билов и "Стани богат", единственото интересно предаване в тая телевизия, пък нека чакат рейтинг от "По света и у нас" и "Лека нощ деца"!!!
  • 2 Ивайло

    15 1 Отговор
    *Билалов
  • 3 Фирма Перфект

    9 3 Отговор
    Ф 16 блок 70 къде сте?

    Коментиран от #9

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Лорчето, ценител на хубавото...!

    8 3 Отговор
    Това е прекрасно, трябва да бъдете като телевизия от запада, предполагам ще бъде и доста по добро...! Професионалист и любимец за мен Кьосев, Гаврилов, също едно силно име...! Желая им успех, аз съм израснала с тази телевизия с всичките. и предавания от детско до,, Бразди,,...!

    Коментиран от #6

  • 6 Сложих си без да искам..!

    1 2 Отговор

    До коментар #5 от "Лорчето, ценител на хубавото...!":

    Отрицателен лайк, отново не лъжа...!
  • 7 ПЕНКО

    4 0 Отговор
    СТРАННО- КАШЛЮКОКОВ "СПЕЧЕЛИ " - АГИТИРАЙКИ СРЕЩУ РЕАЛНИЯ ФАЛИТ НА -БНТВ -ТВ1-БТВ-ТВ1И ГЛАВНО СРЕЩУ "СТАНИ БОГ " !!!!!!!!!!
  • 8 Kuzmanovv

    3 3 Отговор
    Много добре 👍. Браво 👏. От програмната схема има какво да се желае 🙄 , но напоследък се представят най-добре.
  • 9 така е

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Фирма Перфект":

    на лист?!