Last news in Fakti

12 Септември, 2012 20:01 14 108 15

Освен Памела и родна плеймейтка във VIP Brother

  • памела-
  • vip brother-
  • плеймейтка

Памела Андерсън “посрещна” над 50 журналисти, оператори и фоторепортери, които бяха първите гости в най-новата Къща на VIP Brother в Нови Хан. Техни домакини бяха Силва Зурлева (член на борда на директорите) и Антоний Мангов (програмен директор на НТВ), както и Нико Тупарев и Радо Тушев (продуценти Old School).

Фигура на най-известната блондинка в света беше разположена в хола на Къщата, където следващата седмица тя ще влезе заедно със 17 известни личности от България, съобщи Нова телевизия.

“Изискванията на българските випове надвишават многократно претенциите на Памела Андерсън за престоя й в Къщата. Това изобщо не ни изненада, тъй като с екипа ми смятаме, че всяка звезда, независимо дали българска или международна, трябва да се грижи на имиджа си. Склонни сме да уважим и изпълняваме всякакви претенции на родните знаменитости, стига те да не нарушават спокойствието на останалите Съквартиранти”, коментира изпълнтелният продуцент на шоуто Радо Тушев.

В Къщата ще влязат общо 17 родни знаменитости - актьори, журналисти и сериозни коментатори и анализатори на случващото се в България, като трима от тях ще живеят вътре заедно със своите домашни любимци.

В неделя ще стане ясно кои звезди ще прекрачат прага на реалитито.

Според Факти.бг, ако обаче се съди по колажите тук ще има още една плеймейтка Николета Лозанова или Черната Златка.
Вероятно сред изпълнителите ще са Мариана Попова, Люси Дяковска, Орлин Павлов, Димитър Ковачев-Фънки, който трудно може да бъде объркан в пъзела. От спортистите пък съзряхме Благой Иванов – Багата.

По време на престоя си в Къщата Памела Андерсън ще разполага със собствена VIP спалня. За първи път в това издание на шоуто дневен епизод ще бъде излъчван не само през седмицата, но и всяка събота. Мъжкият блян на няколко поколения ще пие прясно мляко, задължително 2%, и ще наблегне на препечени филийки, портокалово сладко и плодове.

Водещ на епизодите ще бъде Александра Сърчаджиева, като Ники Кънчев ще влезе в добре познатата му роля на водещ на живите предавания.

През първата седмица VIP Brother ще се излъчва всеки ден от 20.00 часа в ефира на Нова телевизия, а продуцентите се надяват на засилен интерес и към късното предаване, което ще започва 15 минути преди полунощ през делничните дни.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ботев Пд

    7 1 Отговор
    Доста ще е закъсала тая Памела, че да се пусне в Бг!

    Иначе, шуробаджанащината продължава в пълна сила, като гледам очакваните "звезди" !
    Ти на мене, аз на тебе... и до кога?
    "Важно е да въртим парите и да има за нас" - ми отговарят.

    Бананова република България! БРБ !
    Шепа хора заграбиха парите - останалите роби!
    А, надзирателите казват: Като няма хляб - яжте пасти.
    Ето ви шоу!
    Безплатно...

    Дали?
  • 2 comment

    4 0 Отговор
    Поредната порция плужеци и гнус, с които ще ни залеят от екрана.

    Коментиран от #4

  • 3 Иван Йовчев

    4 0 Отговор
    Да гледам сеира на к..ви и п.....сти, които се мислят за звезди, няма как да стане! Чудя се на акъла на хората, които пращат sms-и, за да "изгонят" някой от Къщата! Та това е пълна малоумщина от тяхна страна! Но българският народ обича сеира!
  • 4 comment

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "comment":

    Много жалък и отвратителен тоя сеир бе брат. Толкова ли много малоумници има на белия свят, ега ти ужаса?
  • 5 Кофти

    1 0 Отговор
    Съгласен съм с коментарите под мен.
    Иначе Люси Дяковска в момента е жури на ПОПСТАРС в Германия, не ми се вярва да влиза в къщата, но знае ли човек...
  • 6 ЖЖЖЖЖЖЖ

    1 0 Отговор
    Абсолютна простотия. Спомнете си как са забавлявали тълпата в древния РИМ - с хляб и зрелища. В България като няма хляб има много зрелища - сървайвъри, вип брадър, стани милионер и т. н. Важно е народът да затъпява, да се задоволява с малко, да живее зле, а такива игри да му отвличат вниманието от трудното ежедневие и някой да трупа пачки!
  • 7 john

    1 0 Отговор
    Няма начин да гледам простотия , достатъчно е че всеки ден я виждам по улиците не бих я гледал и по телевизията,ще препоръчам и на мойте приятели да не го гледат.
  • 8 john

    1 0 Отговор
    Направете предаване с което да помогнете на хората, нещо което би било полезно, а не да заливате хората с простотия, каквито лъхат от Златка и Николета, за другите да не говорим.
  • 9 Ivaylichenko

    1 0 Отговор
    Пише се плеймейтка, а не плейтмейка!!!

    Коментиран от #13

  • 10 НРБ

    0 0 Отговор
    До №3 и №4 : Изцяло ви подкрепям! Прави сте за народа ни! Нашенецът в по-голямата си част за огромно съжаление изпростя напълно и вместо да се бори за правата си и по-добро бъдеще за себе си и децата си се е предал, изпаднал е в някаква странна меланхолия и непукизъм, сякаш е влязъл в ужасна Сатурнова дупка, от която все още не може да се измъкне, защото от всякъде го заливат с всевъзможна помия и простотия идваща от всевъзможни медии и институции! Вижте само кои са нашите политически управници, кои са ги избирали и може да разберете защо сме на тоя хал!!!
  • 11 Ташунко и Винету

    0 0 Отговор
    Простотията на нашия народ!Един писател спомена че:
    Не сме народ,а мърша.
  • 12 comment

    0 0 Отговор
    Дават се едни N-стотин хиляди лева за тази гнус, а в същото време държавата няма кръв за спешни случаи. Но това не е всичко, както се възкликва в една също не малко гнусна реклама - за да даря безвъзмездно кръв /срещу което нямам нищо против/ трябва да извадя още и едни 15 лв. от джоба си за да отода до областния град, като същевременно си взема и отпуск цял един божи ден, защото само там може да се взема кръв. Нещо сбъркано ли има в Анимационна Република България или аз съм несмаслен в главата и просто не ги разбирам нещата?
  • 13 aha

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "Ivaylichenko":

    prav si,no tova 4e vliza nqkva vip bram4alka vaob6te ne trqbva da e novina :D

    Коментиран от #14

  • 14 comment

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "aha":

    Ами идват ми различни идеи на ум, обаче ще ги изцензурират моралистките МОД-ове. Повечето хора в България се пънат и натискат да се занимават с това, от което най-малко разбират, обаче започваме да се отклоняваме от темата с плужеците...
  • 15 hhrt

    0 0 Отговор
    абее тоя гнусен и миризлив вертеп мисля че го закриха завинаги - егати простотията и свинщината дето бъка от там - разни тъпури и гладнички к..валани дето се мислят за " някакъв елит " се размахват там и хората длъжни да им гледат как .ерът и пърдят и да им се радват - и да разчитат на парички от есемесите на разни неустановени дечица - чалгарчета да се хрантутят и да се кефят - вижте колко сме велики и неповторими - а те простаците и каймака на батака са си !