Last news in Fakti

20 Септември, 2012 00:07 22 876 13

Памела: Багата е изключително интересен играч

  • памела-
  • vip brother

Преди да си тръгне от България, холивудската звезда даде специално интервю за предаването на Нова телевизия  "На кафе"...

 

Прекрасни хора, много е приятно. Обичам да правя такива неща, да посещавам различни  места, да се забавлявам, да се запознавам снови хора и да опознавам различни култури”, отговори Памела Андерсън на въпрос на Гала дали се чувства добре в къщата на VIP Brother.

От съквартирантите най-симпатични са й Влади и Криси Патрашкова.

„Много духовен и забавен е. Има мнение за всичко. Интересен е, мирен, има собствен подход и ревностно защитава мнението си и не върви с общото мнение”, сподели Пам.

За Криси холивудската звезда заяви: „Много я обичам!”

„С нея си поговорихме повече за България, за културата, за политика, за Националната галерия. Тя ми разказа повече, защото аз не знаех много”, допълни „спасителката на плажа”.

На въпрос дали има предчувствие кой ще бъде победител, Памела Андерсън отговори, че Багата й се струва изключително интересен играч:

„Много е симпатичен и приятен. Мисля, че хората ще се влюбят в него.’

По повод спекулациите, че е имала претенции за това какво да има в стаята й, звездата отрече да е имала специфични изисквания, които да я поставяла пред продуцентите.

„Помолих само за вегетарианска храна, чай, кафе, препечени филийки, фъстъчено масло. Това ми трябва, за да оцелявам”, сподели Пам. Тя допълни, че от време на време си слага малко мляко в кафето, но иначе не използва животински продукти.

На въпрос да водещата на „На кафе” дали това е тайната за поддържаната й фигура, Памела Андерсън отговори, че вегетарианството има само частичен принос. Тя обясни, че танцува много и яде малко.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 pedro

    3 7 Отговор
    тъпа, куха, по-проста, най - куха, Пам

    Коментиран от #3

  • 2 wise

    6 1 Отговор
    Само за това че е руса и с големи ц.ци не можеш да кажеш че е глупава. Напротив - направи ми добро впечатление - обърна внимание на всеки и се държа мило.

    Коментиран от #5, #11

  • 3 Клаус

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "pedro":

    Бих ли могъл да ви разсея за секунда , като ви задам въпроса: с какво точно се занимавате, какви са вашите интереси, вярвания и убеждения, че си позволявате да съдите толкова строго г-жа Андерсън ?

  • 4 №32365789

    4 1 Отговор
    Остави много добро впечатление! Браво на Памела!
  • 5 висе

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "wise":

    Можем да си представим какво ти е нивото, щом се впечатляваш от не естествени хора.
  • 6 Бай Онзи

    2 1 Отговор
    Педрооо, Педро!
    Почеши коня!
  • 7 гост

    11 3 Отговор
    Багата е много интересен играч!!!Мълчи,като тЪпир щото ако си отвори устата ще се спукаме от смях!!!!
  • 8 петър

    3 2 Отговор
    Ами какво ли пък щеше да стане ако бяха подложили и Памела на теста на черната Златка? Позволявам си да се усъмня във високите й интелектуални възможности.Но това е - кажи й "американка" и забрави...
  • 9 комитата

    1 2 Отговор
    каква вегетарианка какви 5 лева та х.. постен ли е .
  • 10 kkk

    1 1 Отговор
    ха-ха, класическа ситуация- всяка лека жена се впечатлява от престъпници.
  • 11 ВИП АМГ

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "wise":

    estestveno mackata se darja chudesno
  • 12 гост

    0 0 Отговор
    а ве кво и лижете г.за бе. обикновена к..ва извадила късмет и се родила върху буркана с мед. въпреки че са ги събирали от кол и въже в къщата всички участници са много по достойни хора от тая памела. българино айде малко да си вдигнеш самочувствието...
  • 13 realista

    0 0 Отговор
    awe kvi sa tiq indianski izkazvaniq we, edin put da doide istinska znamenitost v taq dupka bulgariq i si4ki govorat za neq s prenabrejenie a na na6te tupi 4algi im blijete k..venskite zadnici razberete 4e zvezdite sa tiq koito sa svetovno izvesni a ne tiq 4algi det peqt po klubovete tex daje ne sa gi 4uvali izvun na6to jezve bulgariq