11 Юли, 2020 19:08 7 459 10

Меган съсипала семейството на Кейт и Уилям

  • кейт мидълтън-
  • меган маркъл-
  • британско кралско семейство-
  • меган и хари-
  • кейт и уилям-
  • принц уилям

Херцогинята на Кеймбридж е бясна на бившата холивудска актриса заради безотговорното й поведение

Меган съсипала семейството на Кейт и Уилям - 1
Снимка Архив: EPA/БГНЕС

Кейт Мидълтън и Меган Маркъл вече са далеч една от друга, но информационната война между тях продължава. Често в международната преса се появява информация от единия или другия „лагер“. 

Въпреки всичко повечето хора, сред които и източници от Бъкингамския дворец, са категорични, че херцогът и херцогинята на Съсекс са действали изключително егоистично, изоставяйки задълженията на висшите представители на семейството.

Заради това всичко падна на плещите на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Изпълзявайки двойните кралски задължения изведнъж те също обявиха, че се отказват от тях.

Меган съсипала семейството на Кейт и Уилям
Снимка Архив: EPA/БГНЕС

Малко след това пък стана ясно, че заради Мезит кралица Елизабет II отправила тежка забрана на Кейт, която направо се сринала щом я чула.

Но кошмарите за херцогинята на Кеймбридж не спират до тук. Безотговорното поведение на Меган ѝ навлякло такива ужасии на главата, че Кейт направо не е на себе си.

„Бясна е! Бясна е на Меган“, споделя източник от Бъкингамския дворец.

От думите му става ясно, че херцогинята на Кеймбридж сега се чувства „изтощена и хваната в капан“, тъй като бягството на Меган и Хари товари допълнителна тежест върху нея и принц Уилям. Списъкът на служебните задължения на херцога и херцогинята на Кембридж се увеличи неимоверно и именно заради това кралицата забрани на Кейт да ражда повече деца, тъй като това означава, че ще трябва отново да отсъства.

Освен това херцозите на Кеймбридж страдат и че не могат да прекарват повече време с трите им деца – принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

„Уилям и Катрин наистина искаха сами а отгледат децата си. Безотговорността на Съсекови обаче направи така, че херцозите на Кеймбридж да оставят децата си при бавачки и помощници“, споделя източникът от Бъкингамския дворец.

От кралския дворец масово се обединяват около мнението, че Меган и Хари са егоисти и изобщо не им е пукало колко много тяхното действие ще съсипе живота на Кейт и Уилям.

„Кейт е бясна поради увеличеното ѝ натоварване. Разбира се, тя се усмихва, но не иска това“, споделя приятелка на Мидълтън.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чернилките

    22 0 Отговор
    Са завистливи и лоши ..!
  • 2 Как

    22 2 Отговор
    да се траят , и двете властни ? Едната "лъв" , другата "козирог" ?На едната майка ѝ еврейка , на другата тъмнокожа................
  • 3 Боли ме

    7 0 Отговор
    Саксофона.Голяма драма.

    Коментиран от #4

  • 4 Бачо Киро

    15 4 Отговор

    До коментар #3 от "Боли ме":

    Май Мегзитът е изсвирил на дудука на браточката под масата, докато шивачката е духала супата... Шивачката била бясна на актрисата, че им била шута и шивачката сега не смогвала... Ми да си беше останала шивачка... Ръгат се все покрай рептилите, после мрънкат, че не им харесвало...
  • 5 онзи

    6 1 Отговор
    Искам да имам такива проблеми. Ама много!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Местим ли?

    8 1 Отговор
    Всички заедно! В левия крачол!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Пенсионерка

    9 4 Отговор
    Знае се ,че негрите имат много лоши качества.
  • 10 Грейс

    5 0 Отговор
    Ужас! Какви проблеми, достойни за отразяване от световната пресата най паче от българската!