Last news in Fakti

29 Септември, 2012 12:45 2 016 1

Кой хърка най-силно в Къщата?

  • вип брадър-
  • фънки-
  • люси-
  • влади-
  • ирен-
  • къци-
  • бони-
  • мариана попова

Попадайки пред погледа днес на Фънки, Люси веднага стана обект на шеги. Басистът я подкачи, че хъркала като Багата и не могъл да мигне цяла нощ.
Иван се включи веднага с репликата, "Да и аз дори ставах да те бутам, за да спреш да хъркаш". Люси си призна, че от едно известно време се борила с този проблем, съобщи Нова телевизия.
Галантният Фънки се зае да я успокоява и да реди рецепти за справяне с хъркането.
Фънки нападна вчера и Влади Данаилов, че би могъл да го набие във всеки момент, защото го дразни с поведението си.
В момента на спречкването, Влади беше оставил кучето си без надзор и това провокира гнева на промоутъра.
Влади му се извини, а след това подобен жест последва и от Фънки.
В къщата заради Влади, който е номиниран за изгонване, се спречкаха и поп дивата Бони и Мариана Попова. Бони обвини Мариана Попова, че интригантства зад гърба на Влади. Попова отвърна, че Бони се опитвала да се хареса на публиката.
Майката на Влади - Ирен и Къци тази сутрин редиха спомени от студенския си живот във ВИТИЗ.
Двамата откриха много общи неща. Оказва се, че и двамата не са си падали много по купоните и им било малко трудно да се социализират със своите състуденти. Къци се поитересува дали тогава се е родил и нейният син Влади? "Не" отвърна Ирен.
Тя го родила две години, след като завършила Tеатралната академия. Занареждаха и носталгични спомени за едно време и тeатралните постановки през соца.
Въпреки тежката цензура, честичко тогава са минавали и постановки, здраво критикуващи режимa, за разлика от сега.
Днес, според двамата, публиката настръхва единствено от псувни и ругатни, а не от изнесени истини за социалното положение в момента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дядо Мраз

    0 0 Отговор
    Лошото е,че не само хърка ами от време на време и попръцква ама нейсе.