Last news in Fakti

2 Октомври, 2012 09:48 3 427 1

Аксиния напусна Къщата на VIP Brother

  • аксиния-
  • vip brother-
  • къща

Певицата Аксиния е вторият съквартирант, който напусна къщата на VIP Brother (Вип Брадър), след като събра най-малко положителни гласове от публиката.
Номинирани за изгонване бяха също Владо и Ирен и Бони, която събра най-много гласове и отпадна от финалните елиминации.
Тя завеща медальона си на Мариана Попова, „защото била жена, нейна колежка и пич”. В момента, в който Аксиния чу, че трябва да напусне къщата, се развълнува и разплака. При Ники Кънчев тя сподели, че вътре е много хубаво, всички са страхотни, но и липсват нейните близки хора.
Преди да напусне Къщата, Аксиния избра капитаните на двата отбора за следващите елиминации - Юлиан и Ники.
В Къщата Криси Патрашкова и останалите съквартиранти коментираха колко изкуствена е Аксиния и се удивиха, че най-голямото й удоволствие е да тренира във фитнеса.
Снощи дълго време Съквартирантите не можаха да заспят, притеснени от утрешния ден.
На първо място са в неведение за игрите, които им е подготвил Биг брадър. На второ място, притеснението им идва от самите капитани, които са едни от най-силните играчи в Къщата.
"Утре ще е мътна и кървава", обобщи Патрашкова.
В последните дни прави впечатление, че двама Съквартиранти се сближиха - това са Златка и Ирен. Досега къде от възпитание, къде от любопитство плеймейтката слушаше непрекъснато проповедите на Влади. Сега пък тя е почти непрекъснато е с неговата майка.
  Златка многократно заявява, че нейната майка й липсва много. Може би в лицето на Ирен е намерила временен заместител на това, което й липсва.
Фънки изпадна в униние и сподели: „Някой като си тръгне искрено му завиждам”. На въпрос защо той се посипа с пепел Фънки каза: „Защото съм мрънкач и ми писва бързо”, но заключи: „Ще избутаме”.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румен Ангелов

    0 0 Отговор
    Защо в този ВИП Брадър няма явна статистика ? Аз бях прогнозирал , че Стефанов Д. и майка му ,ще отърват кожиците и ...стана .