Last news in Fakti

29 Юли, 2020 12:36 8 481 11

Галена облече легендарната рокля на Джей Ло (СНИМКА)

  • галена-
  • джей ло-
  • дженифър лопес-
  • рокля-
  • тоалет-
  • версаче-
  • мода

Зелената рокля на Versace, която Дженифър Лопес облече на наградите "Грами" преди 20 години, със сигурност ще остане в историята

Не са много тоалетите, които през годините са оставили трайна следа в иначе богатата история на модата. Всяка година световноизвестните и признати дизайнери дават най-доброто от себе си, впрягайки цялата си креативност, за да създадат впечатляващи нови модели, чиято цел е да привлече публичното внимание и интерес към марката, пише life.dir.bg.

Но въпреки множеството колекции от дрехи, появяващи се на пазара всеки сезон, малцина биха се сетили за повече от пет-шест облекла, които са им въздействали толкова силно, че хората да продължават да говорят за тях с години.

Един такъв тоалет е този на марката "Versace", с който Дженифър Лопес се появи под светлините на прожекторите на церемонията по връчването на наградите "Грами", състояла се точно преди 20 години. Вероятно трудно ще се намери човек, неспособен да визуализира култовата полупрозрачна рокля със зелен тропически десен от джунглата, отличаваща се с изключително дръзко V-образно деколте, стигащо чак до талията.

Галена облече легендарната рокля на Джей Ло (СНИМКА)
Снимка: Shutterstock

С нея изпълнителката предизвика истински фурор, който бе и причината за създаването на Google Images, тъй като още на следващия ден рекорден брой потребители на интернет са търсили нейни изображения от събитието.

Сега, две десетилетия по-късно, дрехата се появи и у нас - върху тялото на една от най-харесваните изпълнителки на фолк гиганта "Пайнер", която я сложи за последния си музикален видео клип. Става въпрос за Галена, представила през изминалия уикенд новата си песен "Красиви лъжи", която е дует с рапъра Криско.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#красивилъжи #versace #jungledress #20yearanniversary 💚

Публикация, споделена от Galena (@galena1) на Юли 26, 2020 в 2:04 PDT

Във финалните кадри, заснети на най-стария курорт на българското Черноморие "Св. св. Константин и Елена", чието предишно име е "Дружба", поп фолк певицата носи същия тоалет като този на американската латино дива, но със съвсем минимални разлики.

Освен това, двамата с Криско, както е по-познат на публиката, правят "препратка" към романтичната драма на Джеймс Камерън от 1997 г. с участието на Леонардо ди Каприо и Кейт Уинслет - "Титаник", повтаряйки сцената, в която Джак разперва ръцете на Роуз на носа на кораба. Във варианта на българското дуо плавателният съд обаче е моторна лодка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Коя е любимата ви сцена от "Красиви лъжи"? 💛🧡💙💚💜💖

Публикация, споделена от Galena (@galena1) на Юли 27, 2020 в 1:34 PDT


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Asdfg

    44 3 Отговор
    Да, съвсем малки разлики...Made in China! Защо ни занимавате с глупости?!?
  • 2 реалистъ

    42 3 Отговор
    Галена и още хиляда рокли да облече няма да стигне нивото на Джей Ло. Да се съсредоточи върху видеотата от ВАНАТА.

    Коментиран от #9

  • 3 Много

    19 2 Отговор
    евтино менте , но както е казал народа ни "Според Иванчо и кафето !".
  • 4 Гост

    10 2 Отговор
    - Ох, щу ка8али, щу нещу беше за таз рокла..... ама най-сетне я имам. Ся, цялу селу, ша ма види на мигдана сас нея.
  • 5 ГруЮ

    9 1 Отговор
    Пфу,още гаднс чалга.
  • 6 Ved

    11 1 Отговор
    Голяма вест . Поп фолк фукла с рокля, и нова песен с Криско този чалгар ли стана вече . Видя , че в рапа няма хляб , и реши да захлеби с тъпия фолк наречен чалга. А на турски чалга значи музикален инструмент и звука който издава.
  • 7 Бачо Киро

    6 2 Отговор
    Явно Джей Ло след 20 години я е метнала в гюма и нашата е видяла и я е грабнала.
  • 8 Бай

    10 1 Отговор
    На Галена ша и гална котето !!!
  • 9 5269

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "реалистъ":

    Да, че беше мн дървена.
  • 10 Емил

    3 0 Отговор
    Между двата парцала има доста разлики!
  • 11 Zlostyr

    1 3 Отговор
    Коя е Галена?