Last news in Fakti

18 Октомври, 2012 13:48 2 262 3

Четирима номинирани за изгонване от къщата на VIP Brother

  • vip brother-
  • номинирани-
  • изгонване-
  • къщата

Ники Илиев, Фънки, Кристина Патрашкова и Багата са четиримата съквартиранти, номинирани за изгонване през следващата седмица. Това стана ясно след вчерашните номинации в къщата на VIP Brother.

Ники Мартинов за пореден път се озова на елиминации. Този път, защото бе капитан на загубилия отбор. Сините се оказаха по-слаби в познаването на известни личности и гмуркането на ниски дълбочини, за сметка на червените си опоненти.

За първи път от началото на VIP Brother имаше двама съквартиранти с еднакъв брой точки. Това се оказаха Фънки и Кристина Патрашкова, поради което и двамата ще трябва да се борят за оставането си в понеделник вечерта.

Според част от съквартирантите, които номинираха Патрашкова, тя е доста пасивна в игрите, но пък е доста активна в сплетните и интригите. Номинация срещу нея дадоха дори двете й най-близки приятелки в къщата Мариана Попова и Никол Станкулова. Певицата сподели, че се дразни от факта, че Патрашкова постоянно защитава мъжете, които я обиждат, а младата синоптичка – че журналистката се напряга много в къщата. Фънки пък бе предложен за номинация, защото според повечето престоят му се отразява зле и той прекалява с яденето и алкохола.

Най-неочакваната номинация дойде от страна на Юлиян Константинов. Той като капитан на печелившия отбор в игрите получи правото да посочи еднолично и последният съквартирант за изгонване. Юлиян реши това да бъде Багата. Той аргументира своя избор с това, че Багата е преди всичко спортен шампион, който час по-скоро трябва да се озове на ринга.

„Няма значение, че той за мен е един от фаворитите и исках да спечели VIP Brother 2012. Той е световен шампион и аз искам той по-скоро да се върне на ринга”, оправда номинацията си Юлиян .

От своя страна VIP Brother обяви , че този понеделник Къщата ще напуснат не един, а цели двама от четиримата номинирани за изгонване съквартиранти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Разумен

    0 0 Отговор
    Четири силни фигури, жалко 2-ма от тях ще си заминат, а такива като Мерелин-геогравката, Люси-Гибона и Камка Недо..анка-ревлата, ще стоят вътре, като олицетворение на нацията в момента...
  • 2 Зрителка

    0 0 Отговор
    Багата е много голям пич, а Юлиан е много голямо леке
  • 3 възмутен

    0 0 Отговор
    Почти всички са клюкари,лицемери и много се радвам ако Мартинов и Фънки напуснат къщата.