Last news in Fakti

23 Октомври, 2012 11:12 3 698 8

Фалшива бременност за Багата

  • бременност-
  • багата-
  • vip brother-
  • тризначките-
  • патрашкова

Вчерашният Live епизод на VIP Broter беше изпълнен с невероятни разкрития и признания.

Приятелката на Багата не е бременна. Любина категорично отрече появилия се в пространството слух, че чака дете от самбиста. Тя отказа да коментира поведението на Златка, заявявайки, че е дошла да подкрепи мъжа до себе си и беше категорична, че има пълна вяра на Благой.

След гласуване от страна на зрителите, Къщата напуснаха Криси Патрашкова и Ники Мартинов.

"Беше ми любопитно да живея с вас" – с тези думи Кристина се сбогува със Съквартирантите. Журналистката реши да даде своя медальон на Багата. Тя трябваше да определи един от капитаните за игрите тази седмица. Журналистката посочи това да бъде Мариана Попова и се аргументира така: „Досега Мариана не е била капитан и се надявам да усети отговорността и желанието нейния отбор да победи.”

След като се появи в студиото на Ники Кънчев, Патрашкова призна, че смята да напише книга за VIP Brother на база придобит опит от престоя си в Къщата и от ролята й на коментатор в предишни издания на предаването.

Вторият Съквартирант, който получи неодобрението на зрителите, беше Ники. Сървайвърът отпадна с 30% зрителски вот. Той даде медальона си на Юлиян Константинов. Оперният певец не можа да сдържи сълзите си и се разплака за първи път в Къщата. Николай избра и вторият капитан. Неговото решение бе това да бъде „хубавата, малка, сладка” Никол.

Новите VIP гости на луксозната къща са Вяра, Надежда и Любов. Те ще останат в Къщата и за следващия сезон на шоуто, който се очаква да започне в средата на месец ноември. Като гост звезди те няма да участват в надпреварата за паричната награда във VIP изданието.  Ники Кънчев, не пропусна да припомни на зрителите, че тризначките „имат общо ниво на интелигентност 210т.“. На въпроса какво да очакват зрителите от тях, те отговориха „Неочакваното“.

По време на живото предаване стана ясно още, че в понеделник вечер друга VIP личност ще прекрачи прага на Къщата. Любен Дилов-син ще трябва да се присъедини към останалите Съквартиранти, след като изгуби бас от водещия на шоуто.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 реалист

    1 0 Отговор
    Тези простотии са на толкова ниско ниво, че въобще не са за гледане!
  • 2 Грую

    1 0 Отговор
    Съгласен съм на 100%. Когато не можеш да събереш публика с нещо друго освен с интриги и кьорфишеци, засягащи лични отношения означава, че си пропуснал момента в който е трябвало да слезеш от сцената без да станеш за резил.
  • 3 тъпотия

    1 0 Отговор
    пълна простотия направена за тъпи хора с цел прибиране на пари...
  • 4 анонимен458

    1 0 Отговор
    тризначките имат общо ниво на интелигентност 210т.
  • 5 nikis72

    1 0 Отговор
    това не са простотии това е обида за зрителите
  • 6 VANKATA

    0 1 Отговор
    I VIP BRADAR I DRUGI TAKIVA GLEDAT DA OTKLONIAT VNIMANIETO NA PROSTIA I TAP BALGARIN OT SA6TESVENITE MU PROBLEMI ZA DENIA A TE SA:BORBATA ZA PAR4E XLEB NO AZ LI4NO NE MOGA DA RAKOPLIASKAM I DA SE USMIXVAM GLADEN NO IMA VSIAKAKVI XORA
  • 7 VANKATA

    0 1 Отговор
    I VIP BRADAR I DRUGI TAKIVA GLEDAT DA OTKLONIAT VNIMANIETO NA PROSTIA I TAP BALGARIN OT SA6TESVENITE MU PROBLEMI ZA DENIA A TE SA:BORBATA ZA PAR4E XLEB NO AZ LI4NO NE MOGA DA RAKOPLIASKAM I DA SE USMIXVAM GLADEN NO IMA VSIAKAKVI XORA
  • 8 mariq

    0 0 Отговор
    Kakav sram za naciqta ni. I za tezi koito mislehme za stoinostni balgari i te se oklepaha.Po dobre e da ne se izlagat poveche ami da si sabirat parcalite i navan ta da si namerqt i nqkoq misha dupka da ne se rezelqt poveche.Za kakav VIP BRADER da si gubim vremeto ta men me e sram da gi gledam za kapak i tezi triznachki GOLEMITE PATKI .