Last news in Fakti

24 Октомври, 2012 12:34 2 414 0

"Skyfall" с грандиозна премиера в Лондон

  • skyfall-
  • премиера-
  • джеймс бонд-
  • даниел крейг

Световната премиера на филма за Джеймс Бонд - „Skyfall” вече е факт. Грандиозното събитие се състоя в Лондон, предаде „Дейли Мейл“.

Холивудският актьор Даниел Крейг влезе за 3-ти път в ролята на агент 007, като в 23-то издание на приключенията на Джеймс Бонд, той има честта да играе тайният агент на Нейно величество.

44-годишният актьор, облечен в смокинг и с прилепнали от гел коси, бе посрещнат като крал на червения килим, където към него се присъединиха останалите звезди от филма – Джуди Денч и Хавиер Бардем.

"Истинска чест е да съм част от приключението Джеймс Бонд и да имам късмета да се снимам във филма в годината на 50-годишнината" на агент 007", каза Даниъл Крейг преди прожекцията в присъствието на принц Чарлз и съпругата му Камила във величествената "Роял Албърт хол".

"Исках само да направя филма, който имах желание да видя. (...) Исках да заговори 13-годишното момче, което спи в мен. Много съм изнервен, но завърших филма, така че всичко е наред. Просто имам нужда от почивка", каза режисьорът на "Skyfall" Сам Мендес.

В „Skyfall”, който вече е приветстван от критиката като един от най-добрите Джеймс Бонд, агент 007 с внушителна мускулатура се сблъсква с лошия Раул Силва, изпълняван от Хавиер Бардем. Бонд обаче е покорен от чара на брюнетката с изкусителни форми Северин, интерпретирана от французойката Беренис Марло.

Официалната премиера на филма за България е на 26.10.2012г. (петък), а на 9-ти ноември в САЩ и Канада.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА