Last news in Fakti

29 Септември, 2020 14:36 5 140 7

Ивайло Захариев разкри кога ще е сватбата

  • ивайло захариев-
  • станимира славчева-
  • годеж-
  • сватба-
  • венчило

Той се сгоди за новата жена в живота си Станимира преди седмица

Преди една седмица, минути след края на представлението "Поручик Бенц", поставено на сцената във вековното имение на Маестра Константина Петкова в село Пчеларово, Ивайло Захариев изненада всички и падна на коляно пред своята любима, предлагайки ѝ да споделят остатъка от живота си заедно.

Романтичният жест бе съпроводен от силните аплодисменти на публиката, чиято изненада бе точно толкова голяма, колкото и на самата Станислава, която от силното вълнение едва успя да прошепне положителния си отговор.

Още на следващия ден звездата от хитовия сериал "Под прикритие" разказа пред Dir.bg, че е взел решението да поиска ръката на половинката си още преди месец-два, но търпеливо е изчаквал най-подходящия момент да зададе големия въпрос. Сега в ефира на Нова телевизия той сподели, че една от задачите в подготовката му била да разбере какъв е размерът на пръстените, които носи избраницата му, за да може годежното бижу да ѝ бъде по мярка. За тази цел той се възползвал от всеки миг, в който тя отсъствала от дома си, търсейки пръстените ѝ.

"Сватбата ще бъде догодина", издаде актьорът пред камерите на медията.

Неотдавна блондинката сподели в своя личен Инстаграм профил снимка, на която се вижда украшението, стоящо на безименния ѝ пръст. На кадъра тя позира заедно със Захариев, чиято ръка нежно обгръща талията ѝ.

За отношенията между двамата започна да се говори още средата на декември м.г., когато Ивайло все по-често бе засичан в компанията на Станислава на различни светски събития. Те присъстваха на премиерата на българската продукция "Диви и щастливи", а по-късно се появиха под ръка на церемонията по връчването на наградите "Българска модна икона".

Жената, покорила сърцето на артиста, е родом от Асеновград и работи към компания IBM, която е най-големият доставчик на софтуер, хардуер и комплексни услуги в областта на информационните технологии в света. Тя е майка на момиченце и е един от създателите на "Бебеносещ календар", в който се отпечатват снимки на известни родители и техните деца, като средствата от продажбите му отиват за благотворителни каузи.

Захариев и Славчева се запознават в края на 2018 г., а причина за срещата им е именно календарът, за който по онова време екранният Мартин позира с двамата си сина Филип и Дамян. В началото отношенията им са чисто приятелски.

"Тогава разговорите ни се свеждаха единствено и само до работа, но в определен момент постепенно започнахме да си споделяме какво се случва и в личния ни живот. Едва след като останахме сами и всеки от нас вече бе преживял раздялата с предишния си партньор, осъзнахме, че нашето приятелство някак неусетно е прераснало в нещо повече. Но до онзи момент не си бяхме позволявали да се погледнем с други очи, по по-различен начин", каза Захариев в специално интервю за Dir.bg през август т.г.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 сила

    10 0 Отговор
    аман от тия лавандули бе хора стига с тая селяния
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ма_наф обичам г_ъъзове

    2 1 Отговор
    така е.
  • 5 Каква, хубава

    1 0 Отговор
    БГ известна, двойка и ще се харчи за сватба...!
  • 6 Ивайло

    4 0 Отговор
    стана за смях. Но така е - главозамайването е опасно. Както пише в Библията - "Дойде ли гордостта - следва падането". Очевидно Ивайло е пропуснал този стих.
  • 7 гого

    4 0 Отговор
    За едно е.бане,си заряза семейството тоя г.ей...