Last news in Fakti

6 Октомври, 2020 13:33 3 666 4

Веси Бонева стана майка за пръв път (СНИМКИ)

  • веси бонева-
  • майка-
  • роди-
  • син

Певицата и новороденият ѝ син вече са изписани от болницата

Певицата Весела Бонева и Явор Велчев-Яви станаха родители на първия си син Дариел. Бебето се е родило на 30 септември в 15:27 часа, съобщава радостната майка във Фейсбук със снимки от изпиването от болницата. Гордите родители благодариха от все сърце на медиците, които са се погрижили за тях - д-р Илияна Мазнейкова, д-р Александър Кобаков и на целия екип, участвал в раждането и грижите в първите дни от живота на новото попълнение в семейството.

Най-щастливото събитие в нашия живот - Дариел Яворов Велчев проплака за първи път на 30.09.2020 от златните ръце на д-р...

Публикувахте от Vesela Boneva в Неделя, 4 октомври 2020 г.

„Живота за нас започна отначало, чувството е неописуемо! По-щастливи не сме били!“, написа Веси Бонева. „Сърцето ми тупти с нова сила!“ я подкрепи и Явор като също благодари на екипа, който се грижи за „първите минути на новородените мини човечета“.

Само преди броени дни, в един и същи ден, на 27 септември, в МБАЛ „Света София“ проплакаха и две бебета на артистични семейства – дъщерята на Весела Бабинова - Йоана и синът на Луиза Григорова-Макариев - Бран, припомня trafficnews.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дългият

    10 0 Отговор
    Колко знайни и незнайни майки стават всеки ден ама не сте писали нищо.Коматевската мисирка стана майка....да са живи и здрави..... и е наложително да се афишира....С какво толкова е известна че заслужава това внимание...Реклама...
  • 2 Сила

    7 1 Отговор
    Тотално неизвестни същества!Аз пък вчера се напих!И Кво от това!Мойта новина е по интересна!
  • 3 Бонева е проста

    5 0 Отговор
    И това име изобщо не го харесвам...дори, че е БГ жена..!
  • 4 Неизвестни

    2 1 Отговор
    Коя е тази Никому Неизвестна Пътечка в Хималаите? Що ни занимавате с глупости?