Last news in Fakti

29 Октомври, 2012 22:48 4 014 11

Юлиан Константинов напусна Къщата, Любен Дилов влезе

  • vip brother-
  • юлиан константинов

Юлиан Константинов беше изгонен от зрителите на Нова телевизия и трябваше да напусне Къщата на Vip Brother.

Той  се изправи в пряк сблъсък с другите двама номинирани - Златка Димитрова и Никол Станкулова.

За да защитават номинираните Съквартиранти, в студиото на Ники Кънчев гостуваха Владо Береану и Калина Крумова в подкрепа на Юлиан, Петко Димитров и Маги Желязкова, които защитаваха Златка, а за оставането на Никол в шоуто агитира майка й - Елена Станкулова, както и Жени Калканджиева.

На мястото на Юлиан Константинов като гост-звезда във Vip Brother 2012 влезе Любен Дилов-син. Журналистът ще прекара една седмица в Къщата, като ще споделя изцяло живота на останалите Съквартиранти в Къщата. Единствената привилегия за Любен Дилов-син ще бъде възможността да продължи да води предаването си "Удавете водещия" в Станция Нова.

Юлиан, като поредният изгонен Съквартирант, имаше привилегията да определи новите капитани на отборите на сини и червени за тази седмица. Оперният певец реши да противопостави Къци и Орлин. Това означава, че загубилият ще бъде автоматично номиниран.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Даниел Марко

    0 1 Отговор
    Супер, простак от класа.
  • 2 Кух

    0 1 Отговор
    бе да излиза тоз ..само се гаври с Кьци ;)
  • 3 лилия

    0 1 Отговор
    Нагъл и зъл , и на физиономия и на поведение.
  • 4 Родоп Харалампиев

    0 1 Отговор
    най-тъпото парче на свето е тоя умивалник!
  • 5 Чичо Манчо

    0 0 Отговор
    Влизат и излизат от къщата все едно са на почивка.Такъв скапан Биг Брадър не е имало досега.Готините хора напускат а остават п....рите.
  • 6 ГОСТ

    0 0 Отговор
    ИСТИНСКИ ИДИОТСКИ НАРОД, ЛУДО ВЛЮБЕН В ТОВА МАЛОУМИЕ БИГ БРАДЪР! АМАН ОТ ПИСЮРИ!
  • 7 аааааааа

    0 1 Отговор
    Заради ей такива личности като Юлиян светът е станал едно много гадно място за живеене , без никаква толерантност към околните в името на някакъв безсмислен егоизъм.Начетен и напудрен бай Ганьо.
  • 8 айай

    0 1 Отговор
    тоя Юлиян даже и не подозира как се изложи
  • 9 палето

    0 1 Отговор
    Юлиян през цялото време в къщата се държа нагло и арогантно!
    Може да има външност, да, не го отричам, но само това!
    Всичко друго в него е една изкуствена лустровка, под която се крие дребната му душица на човека, който не може да прави компромиси на различните от него и е крайно нападателен!
  • 10 yellow

    0 1 Отговор
    Аман от нагли простаци като тоя и Иван Ласкин. Това не са звезди а недорасли бабаити. Да унижаваш по- слабия това не е признак на сила
  • 11 Джон Смит

    1 0 Отговор
    Ама кой гледа тези глупости?