Last news in Fakti

10 Януари, 2021 12:16 2 072 10

Хари и Меган обявиха бойкот на социалните мрежи заради...

  • принц хари и меган маркъл-
  • меган маркъл-
  • кралско семейство-
  • социална мрежа

Херцозите на Съсекс се отказват от ползването на всякакви социални мрежи

Хари и Меган обявиха бойкот на социалните мрежи заради... - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Британският принц Хари и съпругата му Меган Маркъл са спрели да използват социалните мрежи заради вълна от обидни коментари, предаде британският в. "Таймс", съобщава БТА.

В публикуваната вчера статия се отбелязва, че херцогът и херцогинята на Съсекс, които са имали 10,4 милиона последователи в Инстаграм, няма повече да използват подобни платформи, включително Фейсбук и Туитър. Те се отказват от социалните медии като част от новата си "прогресивна роля" в Америка. Източник, близък до семейството, съобщава, че те не планират да използват социални медии за новата си Фондация Арчуел и е "малко вероятно" да използват отново лични акаунти.

Смята се, че двамата са били разочаровани от онлайн омразата, в социалните медии. Меган Маркъл вече се е оплаквала от трудните за издържане обиди в социалните мрежи. Ситуацията само се е влошила след брака ѝ с принц Хари.

Дори Бъкингамският дворец беше принуден да публикува предупреждение, че коментарите със заплахи срещу херцогинята на Съсекс могат да доведат до започване на разследване, припомня ТАСС, като отбелязва, че според статията във в. "Таймс" напускането на социалните мрежи ще отдели още повече семейството от останалата част на британското кралско семейство, което използва активно социални мрежи.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хмм

    15 0 Отговор
    Социалните медии се оказаха опасни за режима.
  • 2 qwerty

    21 1 Отговор
    лека полека след простотиите от тази седмица народа ще започне да трие профили в социалните мрежи
  • 3 Овчарник

    11 1 Отговор
    Всеки иска да кара R8...а не само избрани търтей който не знаят какво значи работа.
  • 4 Анонимен

    16 2 Отговор
    Тази, шоколадовата разказва играта и си връща на цяла Англия за вековните робства на дедите и. Направи ги за смях всички, което отдавна са си го заслужили
  • 5 Оставете хората

    2 13 Отговор
    Факти не спря да бърка в раната на кралското семейство! Вие от това се храните от нещастието и несполуките на политическите си противници, точно като комунистическите корифий тръбящи 45 години как капитализма загнива и току ще се самовзриви! Още чакаме Факти, капитализма и най-вече западната демокрация да фалира , ама не би ФАЛИРА РУСКИЯ КОМУНИЗЪМ, ТОТАЛНО И ЗАВИНАГИ!

    Коментиран от #7

  • 6 Аз40🏴‍☠️

    12 1 Отговор
    Това е от кампанията на "световния елит" за прокарването на тоталитарна цензура. Възползват се от спретнатия "майдан" във Вашингтон, където се разобличиха къртиците на антифа сред демонстрантите.
  • 7 пфф

    12 0 Отговор

    До коментар #5 от "Оставете хората":

    Те не заслужават никакво внимание и власт но уви по цял свят занимават хорицата с тези убийци.
  • 8 Анонимен

    14 0 Отговор
    Почват хората да разбират цялата идея за тия мрежи.И Тръмп и неговете последователи е блокиран.Дълбоката държава ни подхвърля занимавка но ни контролира и насочва чрез нея.
  • 9 111

    9 3 Отговор
    Свободните социални мрежи пречат на всяка тоталитарна власт, но никога на демократична такава, там е разликата между тъмнината и светлината!
  • 10 Майката

    3 0 Отговор
    Най сетне.....!