Last news in Fakti

17 Март, 2021 15:52 3 305 13

Хари е говорил с брат си и баща си след интервюто при Опра

  • принц чарлз-
  • принц уилям-
  • кралско семейство-
  • интервю-
  • принц хари

По време на интервюто принц Хари заяви, че са влошени отношенията с баща му принц Чарлз

Хари е говорил с брат си и баща си след интервюто при Опра - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Британският принц Хари е разговарял с по-големия си брат принц Уилям за първи път след интервюто, което Хари и съпругата му Меган дадоха за американската тв водеща Опра Уинфри, но разговорът "не бил продуктивен", съобщи Ройтерс, като цитира близка на двойката.

В интервюто, излъчено от американския тв канал CBS на 7 март Меган каза, че членове на кралското семейство са изразили притеснения колко тъмна може да е кожата на сина им Арчи. Принц Хари пък каза, че баща му, престолонаследникът принц Чарлз го разочаровал и че се чувствал като в капан.

Миналия четвъртък принц Уилям каза публично, че все още не е разговарял с брат си, но възнамерява да го стори и увери журналистите, че кралското семейство не е расистко.

Гейл Кинг, която е водеща на предаването "Тази сутрин" на CBS, каза, че е разговаряла през уикенда с Хари и Меган и че разговорът между двамата братя се е състоял.

"Да, вярно е, Хари е говорил с брат си и с баща си също, и това, което ми казаха, е, че тези разговори не са били продуктивни, но се радват, че поне са започнали да разговарят", каза тя.

От офиса на принц Уилям в двореца Кенсингтън не коментираха изказването на Кинг.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешко

    5 1 Отговор
    А в дупката бъркал ли си е? След интривюто или преди него?
  • 2 Лорд Минчу

    17 2 Отговор
    Малка ромка, голям скандал!
  • 3 Кастинг

    4 1 Отговор
    За, Джеймс Бонд....!
  • 4 ха ха

    9 1 Отговор
    еми като се умешат бяло и кафяво какво искат да е?? чисто бяло?
  • 5 Лорда

    4 2 Отговор
    Ако имах таква "одухотворена" физиономия, като тия от снимката, щях да побързам да си напълня ушите с барут и да се ударя рЕзко в нЕкоя циментова стена. Барем да не плаша Ората.
    Това, англосаксонците от кръвосмешение, така са си объркали генотипа, че да не ги погледне човек. За жените им, изобщо няма и да говоря.
    Бай Киро-рикията рече, че на повечко рИкии щял да се пробва с англичанка, ама аз не смея. Толкова пиене не мога да поема. Здравето ми по-скъпо от приза "Оправач на кОркУдили".
  • 6 Честито

    9 0 Отговор
    Може да им е казал: " Това не.г.р.о. ми скъси живота с постоянните си претенции, я ми търсете някоя засукана млада аристократка във Великобритания, щото много се набутах с тая!" Също може и да съжалява, че си е тръгнал от Острова...защото при баба е най-добре!
  • 7 Мръсния Хари

    7 1 Отговор
    Разговора е бил в едно изречение, или плащате издръжка или всеки месец ще има интервю с Опра за по 10 млн всяко.... Ще разкажа и за кюлотите на баба ми.....
  • 8 Англосаксонците са, бели или рижави

    6 1 Отговор
    Те са, като,, китайците,, еднакви, не ги бъркайте с техните роби, те са изключения..!
  • 9 Ох Баня

    5 1 Отговор
    Очакваите и развод и циганката ще смени театъра
  • 10 Ама, те имат ли потпис

    4 1 Отговор
    С пръстче като Айшету, по лесен е развода или като Хипо, вечно разведен, да пази Бог...!
  • 11 Аномалия

    3 0 Отговор
    Какво ли не правят хората за малко внимание...Голямо баламосване падна.
  • 12 Трудни работи

    3 0 Отговор
    Харииии !!! Трябваше да мислиш повече с главата дето е на раменете ти, а не с другата. За лошо или за добро си от семейство което е длъжно да живее с определени от векове порядки. Или ги спазваш или си вънка. Не се "жали" на брат ти и баща ти. Те с радост ще се отрекат от тебе, защото това им е "вродено" ! Сам трябва да се оправяш, а не да се водиш по акъла на тая фуста, която те направи за смях, а и не само теб !
  • 13 Вуте

    0 0 Отговор
    хари се качи на куца кобила и ще прекара повечето от живота си в обора...Ама не в кралския, а в селския.