Last news in Fakti

25 Януари, 2013 10:55 1 262 0

Адел за първи път на сцена на "Оскарите"

  • адел-
  • оскари-
  • певица-
  • саунтрак-
  • награда

Певицата ще се качи на сцена за първи път, след раждането на сина й Анджело.

Адел ще изпълни хитовото си парче “Skyfall”, което е саунтрак на последния филм за Джеймс Бонд.

Популярната изпълнителка е номинирана в категория "Най-добра оригинална песен" на тазгодишните награди “Оскар”.

По тази причина тя ще присъства на събитието в Лос Анджелис на 24 февруари и ще изпълни песента си на живо.

"За мен е чест да бъда номинирана. Ужасяващо и чудесно е да мога да пея пред хората, които са грабвали и продължават да печелят вниманието ми. Това е нещо, което не съм изпитвала никога и вероятно никога повече няма", сподели по-рано звездата в интервю.

"Таим огромно уважение към уникалното творчество на Адел. Тя е един от най-успешните певци в света към днешна дата и смятаме, че изпълнението на "Skyfall" ще бъде вълнуващ момент за аудиторията в "Долби Тиътър, както и за всички останали пред екраните", казаха пък продуцентите Крейг Зейдан и Нийл Мерън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА