15 Февруари, 2013 12:42 2 154 1

Не бижу, а ментови бонбони получи Джоли за Св. Валентин

  • анджелина джоли-
  • брад пит-
  • актриса-
  • подарък

Брад Пит подари на годеницата си Анджелина Джоли не цветя или скъпо бижу за Свети Валентин, а ментови бонбони, съобщи „Ню Йорк Дейли Нюз”.

Брад  зарадва актрисата с пакет ментови бонбони, като смята, че този тип бонбони са по-практичен подарък, защото освежават дъха. Дали по този начин Пит иска да намекне на Джоли, че има лош дъх?

"Това, хем е шега, хем не е", казва източник пред американското издание, близък до суперзвездата.

„Двамата са вегани и не консумират продукти с глутен и захар, а и той все се шегува с нея, че тя има лош дъх.", допълва той, като добави, че със сигурност актьорът ще зарадва годеницата си и с друг, по-луксозен подарък.

Миналата година, Джоли подари на годеника си хеликоптер на стойност 1.6 милиона долара. Подаръкът включваше и уроци за пилотиране му.

През 2011 година Анджи подари на Пит за 14 февруари диамантена висулка,  в която имаше гравирано микроскопично любовно послание.

За Свети Валентин през 2010, тя пък го изненада с 200-годишно дърво, посадено в тяхното имение „Шато Миравал" в Южна Франция. Той определено е по-малко романтичен от нея!

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 брат

    0 0 Отговор
    Много е луда... дай боже всекиму такава жена...