Last news in Fakti

25 Октомври, 2021 13:12 2 211 9

Алек Болдуин все още е без повдигнати обвинения

  • алек болдуин-
  • инцидент-
  • обвинение

На снимачната площадка с реквизитно оръжие бе убита операторката

Алек Болдуин все още е без повдигнати обвинения - 1
Снимка: Shutterstock

Асистент-режисьорът, подал зареденото оръжие на актьора Алек Болдуин, е демонстрирал пренебрежение към нормите за безопасност в миналото.

Това разказват два източника на Си Ен Ен, работили с него през 2019 година и подали официални оплаквания още тогава, съобщава Би Ти Ви.

Според пиротехника Маги Гол, Дейв Холс не предупреждавал кога при снимките ще се ползват оръжия, пропускал да организира задължителните срещи за безопасност с екипа и се оплаквал от нуждата от строги проверки.

Холс засега не е отговорил на отправените му обвинения, очаква се коментар и от продуцентската къща.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Просекютор

    4 7 Отговор
    Да му повдигат и директно в панделата доживотно!

    Коментиран от #8

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Раданч Татлъту

    3 13 Отговор
    Алек нарочно е застрелял украинската пача!👧👳‍♂️👍
  • 5 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    13 1 Отговор
    Жалко за жената да почива в мир.Някой е имал интерес да бъде убита или друг актьор .Случайно не са паднали от небето истински патрони ,подменени с цел.Така си замина и Брандън Брус Лий.Кошмарите и стреса на Алек Болдуин остават за цял живот не е малка работа да убиеш човек

    Коментиран от #6

  • 6 Пучо Капучо

    3 3 Отговор

    До коментар #5 от "Gucci x Balenciaga : Une collaboration":

    Както се казва във филма "Непростимо" -...отнемаш му всичко, което е имал и което е щял да има.
  • 7 все още няма

    6 1 Отговор
    никаква достоверна информация, само предположения, операторката и режисьора са били зад защитно блиндирано стъкло, даже и патрон от АК-47, не може да премине през такова стъкло стига да е имало нужните спесификации, в първоначалните дописки се споменаваше за наранявания от шрапнели/това да не е обстрел от артилерия/, истината се премълчава или не се казва всичко на 100% на полицията, но мисля, че скоро ще стане ясно, и някой ще влезе в затвора, и то в истински американски затвор, поне 15 години за непредумишлено убийство, а ако се докаже умисъл, доживот, а може и смъртоносна инжекция, в люлката на демокрацията, не се занимават с мораториуми и помилване.
  • 8 Механик

    5 3 Отговор

    До коментар #2 от "Просекютор":

    Абе вие съвсем изтрещехте бе!
    Какво обвинение да му повдигат? Той какво е виновен, че някое шиле от екипа по оръжието не си е свършило работата?
  • 9 Пловдив

    2 1 Отговор
    Тоя е един комплексиран плъшок, въпреки кариерата си. Преди години го бяха осъдили за нападение срещу човек на улицата. Сега става убиец. Такива имат само едно място - в затвора.