8 Декември, 2021 19:45 3 501 5

Ето как да украсим елхата, за да привлечем пари

  • украса-
  • коледна елха-
  • воден тигър-
  • пари

Вземете предвид предпочитанията на символа на предстоящата 2022 г. - Синия воден тигър

Ето как да украсим елхата, за да привлечем пари - 1
Снимка: Shutterstock

В какви цветове трябва да бъде коледната украса? Защо е важно да поставите живо дърво, а не изкуствено? За посрещането на Новата година е важно да се вземат предвид предпочитанията на символа на предстоящата 2022 г. - Синия воден тигър. За да бъде годината успешна, подгответе се за нея предварително и облечете Коледнаото дърво правилно. Езотериците дават своите съвети как да привлечете късмет с помощта на новогодишната украса.

Как да подготвим дома си за Новата 2022 година?

Синият воден тигър през предстоящата 2022 г. ще насърчи упоритите и трудолюбиви хора. Затова се подгответе за празника предварително: платете дългове, които имате и не забравяйте да почистите мястото, където ще празнувате празника. Тъй като тигърът обича зеленината, украсете стаята с живо дърво. Ако не е възможно да поставите горска красавица у дома, подредете и разпръснете смърчови клони из цялата къща. Така ще ухае на гора и ще създаете наистина празнично настроение, пише actualno.com. Тигърът е животно, което не живее в големи групи, така че новата 2022 г. трябва да се посрещне в топлина и уют. Психолозите съветват да празнувате празника в тесен семеен кръг от хора, които обичате и уважавате. Създайте им уютна атмосфера. За да украсите пространството, изберете одеяла, калъфки за възглавници, покривки в пастелни цветове.

За разлика от интериорните предмети, дървото трябва да е светло. Изберете украса в различни цветове. Основният атрибут на коледната елха е топката или играчка във формата на тигър. Символът на годината ще види вашето уважение и щедро ще ви благодари. През предстоящата 2022 г. трябва да се помни, че всеки цвят има свое собствено значение. Червеният цвят на украсата за елха ще донесе любов на собствениците на дома, зеленият цвят ще подобри здравето, златистият ще привлече пари в къщата, сигурни са водещите езотерици. За да украсите дървото, закачете върху него играчки под формата на монети, съветват те. И не забравяйте да поставите малки сувенири под елхата, които ще зарадват както децата, така и възрастните, например мандарини или сладки. Подаръците под елхата са истинско удоволствие за хората от всички възрасти. Не пропускайте никого в списъка си. Уважете своите близки дори и с нещо символично.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Верно

    4 0 Отговор
    ПАРИ НЕМА, ДЕЙСТВАЙ !
  • 2 Дядо Мраз

    2 2 Отговор
    Украсяването на елхата и прочие обикновено водят до извън планови разходи и дори на обратно да я закрепим, пак не носи печалба, освен ако продаваш елхи. Колкото за тигъра... тигриЦИ допускам само в спалнята, сини по-вероятно, че червените остаряха.
  • 3 Гацо

    5 1 Отговор
    Като немаш пари ,че ми украсиш Дедовия !
  • 4 Димов

    11 0 Отговор
    Елхата на Коледа не се украсява за привличане на пари. Нищо в този свят празник не е свързано с парите и опаричването. Научете се на смирение, любов и благодарност, безбожници!
  • 5 Rock

    1 0 Отговор
    Отсечената елха не е живо дърво. Живо е ако е в саксия и напролет може да се засади. Аз украсявам един лимон- внасям го да не измръзне . От кори на мандарина или портокал с помощта на малка чашка изрязвам кръгчета и ги нанизвам на дълъг конец- хем ухае- хем е красиво и цветно.Запазват цвета си дълго време. За парите си има късметче в питката на Бъдни вечер.