Last news in Fakti

5 Януари, 2022 12:55 2 591 8

След операцията Сашка Васева пяла на лекарите

  • сашка васева-
  • операция-
  • певица-
  • лекари

Певицата се възстановява добре, като си пожелава да прогледне, да пее и да бъде със семейството си скоро

Състоянието на Сашка Васева значително се е подобрява и след интервенцията тя дори пяла песни от различни жанрове на лекарите. Фолк дивата е изписана от германската болница, където ѝ направиха няколко операции, за да отстранят тумора в мозъка ѝ, които пречеше на зрението ѝ. Изпълнителката прекара там последните месеци. Дупнишката Мадона е настанена център за рехабилитация, сподели съпругът ѝ Христо Бакърджиев чрез видео връзка от Германия в ефира на "Тази сутрин" по bTV.

"С добри темпове се подобрява здравословното ѝ състояние - това показва огненият ѝ темперамент, който проявява вече. Доколкото успяхме, бяхме заедно на коледните и новогодишни празници - много е строго поради COVID пандемията", каза още той. Допълни, че съпругата му вече пее почти с пълен глас.

"По-скоро пее италиански песни - "O sole mio", "Ave Maria", "Mamma, son tanto felice", каза още мъжът ѝ. Тя извивала глас и в сръбски композиции, и в народни като "Руфинка болна легнала".

Бакърджиев коментира, че пътят към възстановяването ѝ е дълъг, засега напредва, но не "толкова бързо и лесно". Медиците се въздържат от по-точни прогнози, но месец-два вероятно ще прекара в клиниката за рехабилитация. Двете хирургически намеси са минали успешно, отчита съпругът ѝ. Сумата за лечението ѝ не стига, но той вярва, че ще се справят някак.

Сашка Васева си пожелавала да прогледне, да е с децата и да може да пее.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 гост

    13 0 Отговор
    Никога не ме е заинтригувала с творчеството си , но и пожелавам да се оправи и да е жива и здрава !
  • 3 Кики

    1 8 Отговор
    Как няма да пее , прибра хиляди които балъците дариха за " лечението"
  • 4 Gucci x Balenciaga

    5 0 Отговор
    Браво Сашке жива и здрава БОГ с теб дано се оправи зрението ти.И аз като коментара на Гост не подкрепям твоят стил но щом си започнала да пееш и италиански песни има надежда .Най хубавата италянско френска песен за 2021 а дано Сашке направиш и ти дует с италиански артист
    ciao mia bella - Gianna Nannini e Claudio Capéo
  • 5 Малко

    5 3 Отговор
    странно в неврохирургия , при толкова тежко оперирани пациенти , да е допустимо да извиси глас в отделението , но както и да е !
  • 6 Ицо Депутата

    0 1 Отговор
    Добре че е било след операцията иначе досега да е под земята
  • 7 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор
    Няма как да е успешна операцията, след като отново не вижда...По-скоро е успешна, защото не е умряла на операционната маса.
  • 8 Вирус

    0 1 Отговор
    Да вземе да им свири!