Last news in Fakti

22 Април, 2013 12:19 2 271 0

Нана прави фондация за борба с рака на гърдата

  • нана-
  • рак-
  • рак на гърдата

 

Според статистиката всяка осма жена се разболява от рак на гърдата. Нана се е заела да помага на тези, които се нуждаят.

„След като реших да говоря за проблема, с който се сблъсках – диагнозата рак, се оказа, че доста хора започнаха да ме търсят и да се интересуват от неща, с които аз се сблъсквам”, каза пред Нова телевизия водещата на „Съдебен спор”.

Нана иска да концентрира усилията си във фондация, чиято регистрация вече е в ход. Основната задача на фондацията ще бъде да създаде своеобразно средище за жени с рак на гърдата. Идеята е сами да си помагат.

„Поставила съм си различни задачи, в зависимост от това докъде ще ми стигнат силите.”


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА