Last news in Fakti

27 Март, 2022 11:25 3 184 1

200 топ готвачи глезят гостите на Оскарите

  • готвачи-
  • награди оскар-
  • готвят-
  • меню-
  • оскари

Мини шоколадовите златни статуетки са едно от най-забележителните изкушения

200 топ готвачи глезят гостите на Оскарите - 1
Снимка: Shutterstock

200 от най-добрите готвачи от цял свят усилено подготвят храната за тазгодишния бал на гуверньорите на Оскар 2022, съобщава Euronews.

Шеф Волфганг Пък и неговата кетъринг компания си сътрудничат с кулинарния колектив Ghetto Gastro от Бронкс, за да създадат менюто за специалния повод.

Това е огромна задача за готвачите и изисква седмици на внимателно планиране и подготовка, за да се нахранят 1500-те знаменитости, които ще присъстват.

"Очевидно е, че това е огромно начинание. В кухнята ни работят 200 души. В залата за вечерята ще са 600 души, а обслужваме 1500 души. Всичко се приготвя в последния момент. Така че нищо не е предварително приготвено. Затова ще бъде наистина добро", каза Пък, цитиран от Darik News.

Какво ще има в менюто?

Твърди се, че в менюто ще има нови и приготвени с въображение ястия, както и любими на гостите на "Оскарите", като сьомга и пикантни шишчета от риба тон.

Едно от най-забележителните хранителни изкушения, приготвени от екипа на Пък, са мини шоколадовите златни статуетки „Оскар“, които се подаряват на гостите в кутии за вкъщи.

"Има ги и нашите шоколадови Оскари, които са от 70% шоколад, това е френски шоколад от Valrhona, шоколадът, наречен Guanaja", обяснява шефът на партито за "Оскар" Гари Лардуинат.

Церемонията по връчването на 94-ите награди "Оскар" ще се състои в понеделник, 28 март, между 02:00 и 05:00 ч. централноевропейско време.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Lssah

    5 1 Отговор
    Страшно заглавие. И мисиркине сте дори