Last news in Fakti

6 Април, 2022 10:56 5 163 3

Зоран се срива психически в "Сървайвър"

  • зоран-
  • сървайвър-
  • риалити-
  • екстремно-
  • състезание-
  • психически срив

Един от най-близките хора до режисьора смята, че той е започнал да губи разсъдъка си

За пенсия се размечта мъжът на актрисата Силвия Петкова - 39-годишният режисьор Зоран, който за сега се нарежда сред най-силните участници в „Сървайвър“.

Македонецът обяви, че иска да спечели риалитито, да вземе голямата награда от 150 000 лева и с парите да си осигури перманентна почивка.

„Не искам да се наслаждавам на живота, когато стана пенсионер. След като навърша 40, не искам повече да работя“, заяви той, а останалите участници се шегуваха с него, че в такъв случай му остава по-малко от година до пенсия.

Решителността на режисьора да вземе голямата награда подразни най-добрия му приятел в „Сървайвър“ - фитнес треньорът Ванко.

„В последните дни Зоран е разклатен, не спи, постоянно крои планове за победа. За мен това е слабост. Опитах се да му обясня, че е най-важно да запази психиката си. Параноята в „Сървайвър“ вече е на макс и аз съм щастлив, че не съм психясал“, заяви той.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Идън

    2 0 Отговор
    Зоран е готин. До 40 го мързи- след 40 не му се работи. Психиката му си е наред- това е негова стратегиял Същата има и Бо. Бяха много хубавки с нея когато си шепнеха в последния епизод. при скалата.
  • 2 абе ха ха Хо

    10 0 Отговор
    Харесвам всички участници в Сървайвар които са неизвестни до този момент.Не ми допада шуробаджанащината с която са вкарани Зоран,Карин,Ванко,Мила и Маги.Предаването само губи от това.A Зоран е абсолютен лисунгер и селска визитарка.
  • 3 ААА СМЯХ

    5 2 Отговор
    Ами то като му погледнеш физиономията,.. не е читав
    Скоро гледах епизоди от КОЛЕЛОТО амер.версия за оцеляване, е, там са истински мъже и жени, сами хвърляни в пустоща,... а в нашето,- от сплетни и караници не можеш разбра кой-кой е и за какво се бори