5 Май, 2022 16:14 12 507 0

Селин Дион проговори за здравословните си проблеми (ВИДЕО)

  • селин дион-
  • здравословни проблеми-
  • световно турне-
  • фенове

Изпълнителката отмени още дати от световното турне

Селин Дион проговори за здравословните си проблеми (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Селин Дион изпрати емоционално съобщение към своите фенове преди няколко дни.

54-годишната изпълнителка обяви във видео, публикувано в Instagram, че ще трябва да отмени и отложи някои от предстоящите дати от турнето си в Европа заради продължаващи проблеми със здравето. Въпреки че Дион увери феновете си, че се чувства по-добре, тя все още изпитва леки спазми, а възстановяването отнема повече от предвиденото време.

View this post on Instagram

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Съобщението на изпълнителката започна с това, че тя отново ще трябва да промени плановете си за обиколката из Европа. Първоначално концертите трябваше да бъдат отменени заради пандемията от коронавирус, а сега е заради здравословното състояние на Дион. Тя обяви със съжаление, че някои от датите дори са премахнати, пише tialoto.bg.

Относно здравословното си състояние, Селин заяви, че все още се лекува. „Процесът върви много бавно и всичко това ме вбесява. Получавам лечение от лекарите ми, приемам лекарства, но все още изпитвам спазми и ми отнема повече време да се възстановя, отколкото се надявах“, казва тя във видеото. Допълва, че трябва да е във върховна форма, за да излезе на сцената, но все още не е достигнала това ниво.

Дион се извини на феновете си и им благодари за лоялността, която показват на фона на непредвидените обстоятелства през последните години. „Това, което мога да ви кажа е, че правя всичко по силите си, за да достигна онова ниво, в което мога да дам 100% от себе си, защото това заслужавате“, каза още тя.

През януари Селин отмени оставащите дати от обиколката си из Северна Америка, част от световното ѝ турне Courage. Причината беше, че се възстановява от „силни и постоянни мускулни спазми“. По това време тя беше изнесла 52 концерта преди пандемията да затвори целия свят през март 2020 година.

„Наистина се надявах, че ще съм по-добре, но явно трябва да бъда търпелива и да следвам режима, който лекарите са ми предписали. Нямам търпение да се върна отново на сцената“, каза в началото на годината Дион.

Европейската обиколка трябваше да започне в края на май с три концерта в Лондон. Сега обаче тези дати са изместени за 2023 година.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА