Last news in Fakti

20 Юни, 2022 15:45 5 417 5

Андреа призна, че е обвързана (СНИМКА)

  • андреа-
  • ново гадже-
  • призна

Направи го пред феновете си в социалната мрежа

Поп фолк дивата Андреа май откри човека, заради когото явно си заслужава да бъде докрай откровена не само за бившия си любим Кубрат Пулев, но и за много други неща.

Любовта прави чудеса, а блондинката е поредното потвърждение за това. И въпреки че поне засега Андреа е решила да запази самоличността на новия си любим в тайна от публичното пространство, тя все пак не скри, че вече е щастливо обвързана. Направи го пред феновете си в Инстаграм и то достатъчно красноречиво.

Последователите на Андреа с трепет следят всяко нейно откровение, защото със сигурност искат да знаят малко повече за новия мъж в живота ѝ, при все, че дълги години тя сякаш бе подвластна на отминалата си бурна любов с Кобрата, за когото напоследък е доста язвителна в коментарите, пише Шоу Блиц.

Наскоро поп фолк дивата заяви, че топ боксьорът има дете, което крие от публичното внимание, но дали това наистина е така, само времето ще покаже.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ганьо

    16 0 Отговор
    Тая на Азис е заприличала!
  • 2 ха ха Хо

    9 0 Отговор
    нЕма толкова луд мъж,освен да се прелъже за парите на родителите и.
  • 3 Гатрансформ

    3 0 Отговор
    От кой пол е ако може да попитам ,нали не е куче или котка или змия в аквариум ?Има ли домашни любимци ,за нормален човек не вярвам да слезе точно тази спирка
  • 4 Пак

    5 0 Отговор
    нещо си измисля. Тя е за психиатрия. Не го казвам с лошо. Просто й е нужна помощ от специалисти.
  • 5 Да се

    5 1 Отговор
    лекува, да не се показва известно време, да си почине, да мисли, да се промени. Но ще трябват лекари. Всъщност професори в нейния случай.