Last news in Fakti

22 Юни, 2022 14:16 10 465 12

Андреа неволно показа новия си мъж (ВИДЕО)

  • андреа-
  • нов мъж

Тайният господин се появи на нейно стори в Инстаграм

Преди броени дни Андреа с половин уста призна, че има нов мъж в живота си. След скандалната раздяла с Кубрат Пулев тя за първи път говори за неговия заместник.

А Андреа без да иска разкри кой е той. Тайният господин се появи на нейно стори в Инстаграм и истината лъсна.

Съвсем наскоро Андреа пусна бомбата, че бившият ѝ - боксьорът Кубрат Пулев, има извънбрачно дете на няколко месеца, но той все още не е коментирал нищо темата.

През последните месеци Андреа не споделя много за личния си живот, а само пуска провокативни снимки една след друга, с които се опитва да грабне вниманието към себе си, пише Шоу Блиц.

През уикенда чалга фурията отдели малко време да отговори на въпроси от последователите, а най-пикантното от всичко се каза фактът, че блондинката има човек до себе си и е много влюбена в него. При последните ѝ работни пътувания тя пусна снимки с огромни букети от рози. Явно вече знаем от кога са тези изненади.

Мъжът най-накрая е разкрит в стори от остров Крит, на което в отражението на очилата ѝ се вижда мъж, който първо се разхожда в хотелската ѝ стая, а след това стои на дивана до нея. Е, вече ни е ясно – наистина има мъж до Андреа, но за колко ли време ще успее да го скрие?


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    3 13 Отговор
    Ех, невероятен късметлия е приятелят й! Госпожа Андреа е невероятно, умопомрачително, фантастично красива, истинско русо искушение и направо жена мечта! Да са живи и здрави и много да се обичат!

    Коментиран от #4

  • 2 Герак Митко

    14 1 Отговор
    Тази каква е че ни занимавате с нея?

    Коментиран от #8

  • 3 Пропаднала работа

    14 2 Отговор
    Пълен потрес
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Някакъв човек

    11 0 Отговор
    Си минава и се отразява в очилата и това веднага бил тайнственият и мъж! Търсите сензация, но няма такава! Зад нея също минават хора ако беше сама в стаята с този да излъжете човек .
  • 6 Соваж бейби

    9 0 Отговор
    Смяхххххх ми той горкия човек се скри ,избяга точно видя че ще попадне в камерата и дим да го няма .Имаше и една друга жена с черна коса и дрехи и още едно момче премина и то се скри не ми се връща да гледам детайлите че рекламата е много преди видеото ,изнервя ме.Не ми прилича на хотел много е мизерно от това което видях да не е в бунгало или каравана ?Определено е "добре "момичето хахаххххх миньона защо ги мърда така тези устни и физиономия не разбрах сама ли си говори ?
  • 7 Стършел

    2 2 Отговор
    Млада хубава жена- какво да чака? Не, намери си, а е длъжна да има мъж до себе си!
  • 8 Адаша с кривака

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Герак Митко":

    Ами аверка явно на кифлока де пуска статии за нея за да не ГИ забравим ...Те тва е !
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 ......па

    3 0 Отговор
    Това е гея които мъкне непрекъснато със себе си да и снима излагацията.
  • 12 Тая има сериозни психически проблеми

    2 0 Отговор
    Много е болна, чак е тежко и тъжно за гледане отстрани