Last news in Fakti

28 Юни, 2022 14:47 8 402 5

Андреа се подигра жестоко с Джизъса (СНИМКА)

  • андреа-
  • благой георгиев-джизъса-
  • сватба-
  • подигравка

Поп-фолк изпълнителката пусна свое стори със снимка на младоженците

Сватбата на Благой Георгиев с поредната жена в неговия живот предизвика стотици забавни коментари в интернет пространството, а Андреа не остана по-назад в тази тенденция, пише woman.bg.

Поп-фолк изпълнителката пусна свое стори със снимка на младоженците с надпис “Таз година булка, догодина друга”. Ох, сватба, ох кеф!

26-годишната Полина всъщност е втората законна съпруга на Джизъса, но през годините той затвърди имиджа си на неуморен плейбой, ставайки баща на 4 деца от три различни жени. Последователите на бившия футболист не спират да се забавляват с неговия личен живот, наричайки го “Властелина на пръстените”.

Разбира се имаше и множество одобрителни коментари като “Броят на браковете според мен няма никакво значение, важното е човек да е щастлив и да търси щастието успех и наздраве” и “Живи и здрави да сте!!! Нищо лошо не правиш. Какво по-хубаво от сватби и деца. Животът си е твой и твое право е да си го живееш като искаш.”.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 обективен

    22 4 Отговор
    Таз чума да си роди и гледа едно дете , защото и пресъхва кладенеца ,и на магистралата няма да върви !!
  • 2 Намусената булка

    21 0 Отговор
    Тази булка изглежда голям темерут.
  • 3 Андреа е яд на Джъзиса

    13 1 Отговор
    Че не и е вкарал и на нея
  • 4 ......па

    22 1 Отговор
    То за Анрешка важи:Таз година нови гумени цици,догодина други.Те от лековатия бранш са от един дол дренки.
  • 5 Боко праните гащи

    5 3 Отговор
    Харесва ми как всички популярни българки приличат на порно актриси. Браво. Много Мата Хари матерял