11 Октомври, 2022 14:45 5 467 4

Николета Лозанова седна в скута на горещ фитнес треньор (СНИМКИ)

  • николета лозанова-
  • нова фотосесия-
  • секси-
  • фитнес треньор

Плеймейтката пусна нова провокативна фотосесия

Николета Лозанова приключи с отпуските и сега е изцяло на работна вълна. Топ инфлуенсърката вероятно планира следващата луксозна дестинация, на която ще отиде с половинката си Ники Михайлов, но в момента се е посветила на професионалните си изяви.

Плеймейтката пусна нова фотосесия, на която обаче не е сама. На снимките НиЛо не позира с козичка, нито ближе сладолед, а е наместила новоремонтираното си дупе в скута на един от най-горещите фитнес треньори у нас, пише каналът Vbox7.

View this post on Instagram

A post shared by Nikoleta Lozanova (@nikoleta_lozanova)

Фотосесията е рекламна, но не това е важното, а композицията на снимките. Признаваме ѝ на НиЛо, че има вкус за мъже, а в този случай направо е надминала себе си.

Разбира се, че между НиЛо и Жак, както се казва моделът, няма нищо романтично. Лозанова е вярна на Михайлов и не изглежда, че между двамата има пукнатини.

Може и да се изненадате, но Жак Салвадор Коен е роден в Несебър. Българинът има испански корени, но живее и работи в София. Модел е от няколко години, участвал е в десетки фотосесии за различни модни брандове, участвал е също в музикални клипове.

28-годишният секси мачо е бил юноша в Левски и си личи, че е доста спортен тип. Къдрокосият Аполон е също фитнес треньор в популярна столична спортна зала, където помага на хората да извайват телата си. Всички свободни жени ще са разочаровани обаче, защото Жак е сериозно обвързан и има приятелка от години.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нормално е

    19 0 Отговор
    Оня не го пускат да играе, и трябва някой да играе за да може пари да прае!
  • 2 Пешо

    18 1 Отговор
    Приятелката му се казва Жорко......
  • 3 Борат Сагдиев

    17 0 Отговор
    Изкуствена кукла с пластмасово лице и гумен бюст
  • 4 Хахаха

    12 0 Отговор
    Травис седнал в друг травис...хахаха ужас