22 Ноември, 2022 11:45 2 220 2

Бритни Спиърс не помни да е присъствала на сватбата си

  • бритни спиърс-
  • сам асгари-
  • сватба-
  • спомени

Певицата направи откровеното признание в социалната мрежа, но впоследствие бързо го изтри от платформата

За съжаление, колкото и да не му се иска на човек, истина е, че с хода на времето дори най-съкровените му спомени започват бавно да избледняват, заличавайки от съзнанието му все повече подробности от тях, подобно на пъзел, постепенно губещ своите части. Ако има обаче един ден, който би трябвало да остане непокътнат в паметта му заради своето голямо значение, то това е този, в чиито рамки е положил клетва за вечна любов към своята половинка, обвързвайки живота си с нейния, поне докато смъртта не ги раздели, както всъщност си обещават пред олтара. Това без съмнение е специално събитие, което трудно може да се забрави...

И все пак съвсем наскоро Бритни Спиърс призна, че всъщност не се сеща да е присъствала на онова, в което официално каза "Да" на Сам Асгари, превръщайки се в негова законна съпруга. Своята изповед певицата направи в Инстаграм, само че впоследствие бързо я изтри от платформата, очевидно осъзнала как би могла да бъде приета тя от нейните над четиридесет и един милиона последователи, предава "Page Six". Въпреки това, медията успя не само да види думите ѝ, но и да ги разпространи, , пише life.dir.bg.

"Омъжих се тази година, но не съм сигурна, че присъствах на церемонията, защото от три години насам нямам ясно съзнание", написа в поста си носителката на редица отличия "Грами", която през миналия ноември се освободи от попечителството на своя баща. "Спомням си, че по-късно на тържеството всички говореха, но не и аз, защото не можех да си поема въздух. Тялото ми бе сковано и не бях в състояние да водя разговор", допълни тя, разкривайки, че отдавна е изпитвала проблеми с дишането, който за щастие отскоро са останали в миналото. "Сега вече съм добре", завършва блондинката.

След като заличи публикацията си, на нейно място музикалната звезда сподели друга, с която издаде, че е била разделена с партньора си през последния месец, тъй като той е отсъствал от дома им по работен ангажимент.

"Трябваше да се върне до една седмица, но се наложи да отсъства в продължение на четири. Беше много трудно, но сега вече си е вкъщи!", гласи посланието ѝ към кратко видео, на което Асгари удря боксова круша във фитнес залата на имението им.

Откровението на изпълнителката, превърнала се в една от емблемите на поп културата, дойде почти шест месеца след като с фитнес инструкторът минаха под венчилото. Двойката сключи брак в пределите на своя имот, а списъка с гости, пред чиито очи се врекоха един на друг, включваше имена като Мадона, Парис Хилтън, Дрю Баримор, Селена Гомес, Донатела Версаче и др.

Бритни и Сам започнаха да излизат, след като се срещнаха на снимачната площадка на нейния музикален видеоклип към песента "Slumber Party" през 2016 г.

"Помислих си: "Боже, той е толкова сладък", затова и му се обадих", сподели певицата в свое радио интервю през 2017 г. "Освен това се оказа, че е наистина забавен човек."

Асгари от своя страна си спомни, че се е притеснявал да не направи грешно първо впечатление.

"Бях развълнуван, че ще се запозная един от най-големите артисти на всички времена. Стомахът ми бе на възел", обясни той по време на интервю за списание "Men's Health" през юли 2018 г. "Тя каза: "Здрасти, аз съм Бритни", а аз отвърнах: "Съжалявам, би ли повторила как се казваш, понеже не разбрах?" Опитах се да проявя духовитост, но не мисля, че се получи".

Една година по-късно дуото направи връзката си публично достояние в Инстаграм, а пет години след това се сгодиха.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Я гле...

    3 0 Отговор
    А дали мисли , че още е честна.....?!
  • 2 Шаран БГ

    0 2 Отговор
    Разбирам я, горката. Когато е нагоре с краката, кръвта и нахлува в главата и нищичко не запомня от нещата !!