Last news in Fakti

6 Декември, 2022 13:58 1 506 7

Масивен златен пръстен на Хю Хефнър се продава на търг (СНИМКИ)

  • хю хефнър-
  • пръстен-
  • лейкърс-
  • златен пръстен-
  • търг

Пръстенът е подарък от покойния собственик на Лейкърс Джери Бъс

Масивен златен пръстен на Хю Хефнър се продава на търг (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Шампионски пръстен от сезона 1999-2000 г. на "Лейкърс", специално направен за легендарния основател на Playboy Хю Хефнър, се продава на търг.

Хефнър получава пръстена от 14-каратово жълто злато, изработен по точните спецификации на пръстените на играчите, след като Лейкърс побеждават Пейсърс на финалите на НБА.

Лицевата страна на пръстена е обсипана с истински брилянти и върху нея са изписани думите "World Champions" (Световни шампиони) и "Lakers". Пръстенът има и десет големи диаманта на лицевата страна по пет от всяка страна.

От едната страна на пръстена е изписана фамилията на Хю - "Хефнър", както и рекордът на "Лейкърс" от редовния сезон (67-15) и плейофите (15-8) през този сезон. Има и голям диамант в центъра на баскетболна топка с надпис "Bling Bling". Гравирана е и годината "2000".

Пръстенът се предлага с оригиналната презентационна кутия на Лейкърс - на която е гравиран надписът "Hefner" - и писмо за автентичност (LOA) от семейството на Хю. Началната цена е 8250 щатски долара, съобщава аукционната къща SCP Auctions.

Хефнър, който беше на 91 години, когато почина в имението Playboy през 2017 г., редовно посещаваше мачове на Лейкърс през целия си живот и беше добър приятел с покойния собственик на Лейкърс Джери Бъс.

Титлата на "Лейкърс" през този сезон, която те спечелиха до голяма степен благодарение на динамичното дуо Шакил О'Нийл и Коби Брайънт, беше първата шампионска титла на франчайза, откакто Меджик Джонсън изведе отбора до титлата през 1988 г.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Мерси

    1 0 Отговор
    Не го и докосвам даже !
  • 3 Ром Бакарди

    0 0 Отговор
    Такав пръстен струва околу 30 000 ю ес ей доларе на търг. Но можи някуй друг да.рт коцкар да го барне за още повече доларе-важното е вав колко хралупи са е навирал тоз пръстен.
  • 4 ПИТАЩ

    0 0 Отговор
    кой го продава, развратната му съпруга, веселата вдовица кристъл, с младия любовник, .......
  • 5 Ммм...да

    0 0 Отговор
    Това е пръстена на Калигула.Който знае история,ще се сети за какво става въпрос.
  • 6 БгТопИдиот

    0 0 Отговор
    Можем само да се учим от чичо Хю.

    Късметлия.
  • 7 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    0 0 Отговор
    Сууупер, а на малката путанита разбитата хълка от Зеленски кога ще се продава и за колко рубли, питам за едни приятели от дондуков и банкя ‼️