Last news in Fakti

23 Януари, 2023 10:19 6 216 13

Десет популярни личности срещу десет бойци в новия сезон на "Сървайвър" (СНИМКИ)

  • сървайвър-
  • риалити-
  • популярни личности-
  • нов сезон

Петима мъже и пет жени ще сформират племето „Известни“ в най-мащабното риалити по bTV тази пролет

„Survivor“ – оригиналът в жанра приключенско риалити, се завръща по bTV с впечатляващ каст, невиждани по мащаба си игри и изпитания и с нов начин на реализация, при който предаването ще се излъчва почти в реално време.

Предстоящият седми сезон на „Survivor“ не само ще задейства инстинкта за оцеляване на играчите, но ще предложи нови емоции на феновете, които ще изживеят приключението едновременно с участниците в него.

Сред популярните лица в Survivor 7 ще бъдат футболистът Благой Георгиев, кулинарното гуру Божана Кацарова, певицата Татяна и влогърът Стефан Попов – Чефо.

За оцеляване в екзотичното риалити ще се борят също ММА боецът Георги Валентинов, актрисата Снежана Макавеева, колегата ѝ Филип Буков, както и други познати лица - атлетът и модел Иван Булкин, моделът Марго Купър и инфлуенсърката Стефани Разсолков.

Всички те ще бъдат част от племето „Известни“, а срещу тях ще се изправи племето „Войни“- мъже и жени с изключителни качества и постижения в различни сфери на живота. Сред тях са брокер, гемолог, екскурзовод, студент, юрист и други.

Веднага щом се озоват край най-топлите води на планетата - тези на Карибско море, сървайвърите ще се сблъскат с капризите на времето, ще преживеят тежки лишения, ще влязат в серия от епични битки и ще сключват сложни съюзи. За да стигнат до финала и да грабнат титлата „Последният оцелял“ в многокомпонентната игра, те ще трябва да покажат комплексни качества - устойчива психика, физическа сила, находчивост, комуникативност и стратегическо мислене.

Новият сезон на Survivor ще ангажира изключително силно и феновете на екзотичното риалитито. Седмият сезон на екстремното приключение ще бъде реализиран по нов модел, който за пръв път дава възможност на зрителите да вземат активно участие в развоя на събитията, като единствено те ще определят кой участник ще продължава напред всяка седмица, както и големия победител в края на сезона.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха

    35 2 Отговор
    Глупацити срещу тъпаци ! Дори едната Ентелегентна си е татуирала кожата маскировъчно.....

    Коментиран от #2

  • 2 Може

    31 1 Отговор

    До коментар #1 от "Хахаха":

    И - безработни , срещу нищоправещи !
  • 3 Азз

    24 2 Отговор
    този формат отдавна излезе из фэормата си...простотия,кОвренски номера,клюкарски истории,гадни и кални подмолни интриги....участниците - певачка задължително,кухи лейки,джендъри.....
    Само като мерна заглавието и сменям канала....
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 кУмУнист

    24 1 Отговор
    Кви са тея анонимници в отбор "известни" само наркомани, гнилоч и женчовци. Мислих, че фермата изкопа дъното, но тези още с кастинга изкопаха и дъното и фекалните маси.
  • 6 Тв критик

    15 1 Отговор
    Това са известни за кой са известни за тези който ги знаят . Атовашоу никога не съм го гледал до края само първия път двидя що за шоу е и до там . Напълниха ефира само с разни формати и шоу програми за хора който обичат да гледат такива формати .
  • 7 Бай ганю

    10 1 Отговор
    Наркомания и шизофрения на едно място!!!
  • 8 ами,

    11 1 Отговор
    Този Сървайвър не е оригиналното шоу, а турско менте на продуцента Аджун Ълъджалъ които прави сеирджийско предаване тип Биг Брадър със съмнения за манипулации за есемесите,и всички приоми за големия брат,като толериране на определени уастници и подобни.Изобщо не се изненадвам,че Босфор тв. предлага менте вместо оригинал,защото цялата тв.е долнопробна.
  • 9 Бравос

    8 0 Отговор
    Пак няма да си замърсявам разсъдъка с това подобие на състезание. Няма да го гледам за пореден път с което съм много горд.
  • 10 Очна ябълка

    7 0 Отговор
    Ако ще и арменския поп да вкарат, пак рейтинга им ще е под нулата. Биг Босфор Брадър драпа да изплува от небитието ама надали...
  • 11 Бастуни

    2 0 Отговор
    Поне да бяхте дали информация кога започва излъчването...
  • 12 Ром Бакарди

    2 2 Отговор
    Марго Купър.......тука е ключа! Охххх....искам да киризя здрав с.и.к.и.ш , мешаница кой утгоре-кой утдолу, скандали, клетви, убиди, салзи и со..по..ли, драма! Напрау да е некъв хорор туй придаване, и млади и стари вечер да зяпат, а улицити да опустяват.
  • 13 Евроатлантик

    1 0 Отговор
    Какви са тия педали бе? чефо в сървайвър?