Last news in Fakti

27 Януари, 2023 10:33 1 735 2

Бритни Спиърс отново разтревожи феновете си, те ѝ пратиха полиция

  • бритни спиърс-
  • фенове-
  • полиция-
  • психично здраве-
  • певица-
  • инстаграм

Почитателите на поп певицата се притесниха, след като за пореден път тя изтри профила си в Инстаграм

Бритни Спиърс отново разтревожи феновете си, те ѝ пратиха полиция - 1
Снимка: Shutterstock

Феновете на поп принцесата Бритни Спиърс сериозно се разтревожиха за здравето ѝ. Акаунтът ѝ в Instagram отново изчезна, което предизвика масова истерия сред почитателите на Спиърс, пише Телеграф.

Загрижените почитатели дори стигнаха до там да се обадят в полицията, за да отиде и да провери дали принцесата на попа е в опасност.

Източници от полицията съобщиха пред TMZ, че Бритни е изтрила акаунта си в Instagram – нещо, което е правила много пъти.

По някаква причина феновете се разтревожиха, смятайки, че изтритият акаунт означава, че психическото здраве на Бритни отново е застрашено, звънейки в полицейското управление.

Полицаите отишли да позвънят на вратата на певицата въоръжени. Там те преценили, че Спиърс не е в опасност, но не става ясно дали са говорили директно с нея или някой друг ги е уверил, че тя е добре.

По-късно Бритни Спиърс коментира инцидента с думите: "Обичам и обожавам феновете си, но този път нещата отидоха твърде далеч и личното ми пространство беше нарушено. Полицията никога не е влизала в дома ми, а когато дойдоха на портата ми, бързо разбраха, че няма проблем, и веднага си тръгнаха."

Тя завършва: "През този период от живота ми искрено се надявам обществеността и моите фенове, за които толкова много ме е грижа, да уважават личния ми живот занапред."

Бритни Спиърс е била всичко друго, но не и развълнувана от това, че близо до полунощ на вратата ѝ са почукали полицейски служители и всичко това благодарение на някои фенове, които са си помислили, че любимата им певица може да е в опасност.

Източници, свързани със Спиърс, разказват, че Бритни е останала "раздразнена" след неочакваното посещение. Те казват, че тя разбира колко дълбоко феновете ѝ се грижат за нея и нейното благополучие, така че не е била напълно изненадана, че нещата са ескалирали до намесата на органите на реда, но въпреки това това е причинило неудобство.

TMZ съобщи, че служители от шерифската служба на окръг Вентура са посетили Бритни в дома ѝ в Тусанд Оукс във вторник вечерта около 23:00 ч., за да извършат проверка на благосъстоянието ѝ.

Инцидентът се случва само няколко дни, след като Бритни обяви, че променя името си на River Red в IG.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Трътлю

    8 2 Отговор
    Тая пък коя беше? Прилича на нападателя на Кристъл Палас Вилфред Заха.
  • 2 ИСКАМ

    4 1 Отговор
    Бритни на ЗАДНА