Last news in Fakti

1 Март, 2023 11:56 1 533 3

Том Круз снима "Мисията невъзможна 8" в Италия

  • том круз-
  • актьор-
  • снимки-
  • мисията невъзможна-
  • филм-
  • италия

Екшън звездата вече започна снимките на опасни сцени за осмата част на франчайза

Том Круз снима "Мисията невъзможна 8" в Италия - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Холивудският актьор Том Круз снима сцени с полет за "Мисията невъзможна 8" в южния италиански регион Пулия, съобщи АНСА.

Агенцията се позовава на очевидци, които са забелязали Круз да се качва на хеликоптер в Бари и да се отправя в неизвестна посока. Предполага се, че 60-годишният холивудски актьор снима сцена, в която каца на самолетоносач.

Том Круз е пристигнал в столицата на Пулия по-рано тази седмица. Няколко големи черни микробуса с британски номера са забелязани пред градски хотел, допълва БТА.

Актьорът, който понастоящем се радва на успеха на дългоочакваното продължение "Топ Гън: Маверик", е и продуцент на осмия и вероятно последен филм от поредицата за приключенията на агент Итън Хънт, базирана на едноименния телевизионен сериал на Брус Гелър.

Филмовата комисия на Пулия каза, че няма участие в снимките, но изрази задоволство, че американските продуценти отново са избрали южния италиански регион, което "потвърждава, че той разполага с всичко необходимо за страхотно кино".

"Мисията невъзможна 7: Пълна разплата - част втора" е продължение на първата част със същото заглавие, която трябва да излезе на екран тази година. Сценарист и режисьор на осмия и вероятно последен филм от поредицата е Кристофър Маккуори, който е съпродуцент заедно с Том Круз.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 😈😈😈😈

    2 3 Отговор
    Това вече стана досадна поредица като тоя сциентолог.
  • 2 Тахумба

    2 2 Отговор
    Голема работа! Пак ни занимавате със ситния.
  • 3 Хаха

    1 1 Отговор
    Актьорът,е и продуцент на осмия и вероятно последен филм от поредицата за приключенията на агент Итън Хънт

    Нали по-рано Том Круз беше казал че ще снима мисия невъзможна докато е жив 🤣