Last news in Fakti

8 Април, 2023 13:32 4 135 10

Участниците в "Сървайвър" се сдобиха с комични прякори

  • сървайвър-
  • участници-
  • прякори

Най-колоритните риалити герои бяха прекръстени от зрителите

Участниците в "Survivor" се сдобиха с комични прякори. Най-колоритните риалити герои бяха прекръстени от зрителите, които гледат под лупа претендентите за голямата награда от 150 000 лева.

Феновете на предаването вече упорито наричат футболиста Благой Георгиев Белия зъб заради ослепителните му резци. Коронките му са особено впечатляващи вечер, когато просветват ефектно сред джунглата. Самият спортист вероятно не подозира, че носи името на един от героите в едноименния роман на писателя Джек Лондон - куче с вълча кръв, отгледано от индианци по време на златната треска в Аляска, продадено на белите и обучено да участва в боеве с четириноги.

Освен него, с прякор в приключенският формат се сдоби и най-добрият му приятел - ММА боецът Жоро. Зрителите го прекръстиха на Парапитека, а по-начетените от тях припомниха, че това е дребен примат, предшественик на маймуните и на прачовека, живял преди около 29 млн. години, пише dir.bg.

Освен двамата най-силни мъже в племето "Червени", съотборничката им, певицата Татяна, също получи прякор, вдъхновен от тъмния ѝ, плътен микроблейдинг.

"Вежди, но не Рашидов, прави раздорите в отбора!", отсече зрител, като така събра в неделимо цяло популярния скулптор и фолкзвездата.

Заради склонността на Татяна да пере бельото на мъжете, тя и съотборниците ѝ станаха популярни в социалните медии като "коалицията на праните гащи".

Зрителската любов не подмина и един от участниците от племено "Сини", дизайнера Едис. Самият той се гордее с хитростта си, но, според тв аудиторията, на него му подхожда не прякора Лисицата, а Пеперудата. Причина са специфичните му маниери, които феновете на предаването сравняват с тези на балерина от "Лебедово езеро".


Поставете оценка:
Оценка 2 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Това е за рубриката

    7 0 Отговор
    Новина на Годината
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Пич

    15 0 Отговор
    В това позорище няма нищо комично , защото всичко е трагично ! Напълно ...
  • 4 БРАВО

    9 0 Отговор
    Само а попитам, там имаше ли избирателна секция

    Коментиран от #6

  • 5 Анонимен

    8 3 Отговор
    Жорката е лудоневрозен, добре, че Златка не се е обвързала с него. Таня грозна, все по дирите на футболиста.
  • 6 МДААА

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "БРАВО":

    Не може да се отнема това свещенно право, може да са на топло, ама не в другото топло
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 БАЙ ДАНЬО

    5 1 Отговор
    Комично предаване както и прякорите им, ама те не са виновни, жаждатааа, жаждата
  • 9 Боко праните гащи

    2 1 Отговор
    Само аз мога да бъда праните гащи
  • 10 абе,

    6 0 Отговор
    Блажко е Зрънчов зъб,перачката на гащи е Четиривеждата,Парапитека е 1/1 за ММА -ца,Пеперудата също е 1/1 за дизайнера от Алиекспрес.Чалгарския брат-Подлизуркото.Булкин-Безгласния.Божана-Лудия черпак,Снежана-Мрънкалото.Геновева-Желирания задник.Дани,Цецо-Джинки.Павел.