Last news in Fakti

15 Април, 2023 21:31 1 760 4

Бритни Спиърс е завършила мемоарите си

  • бритни спиърс-
  • певица-
  • поп певица-
  • мемоари-
  • автобиографична книга-
  • автобиография

Певицата описва най-трудните моменти от живота си в книга, за която се смята, че ще стане бестселър

Бритни Спиърс е завършила мемоарите си - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Бритни Спиърс е завършила писането на мемоари за живота си и се готви да ги издаде тази есен. Източници на "PageSix" вече прогнозират, че откровенията на звездата ще станат бестселър.

„Книгата на Бритни е история за триумфа. В нея ще бъдат описани най-трудните ѝ моменти, детството ѝ - когато е била малко момиче с големи мечти, раздялата ѝ с Джъстин Тимбърлейк, моментът, в който обръсна главата си и битката със семейството ѝ за попечителството над нея“, пише изданието, цитирано от БГНЕС.

Както самата Спиърс разкри, мемоарите ѝ ще бъдат посветени на бурния ѝ живот и на внимателно документираната история на битката за попечителство. Тя ще разкаже как е успяла да премине през тежкия период в живота си благодарение на феновете и подкрепата на съпруга си Сам Асгари.

Спиърс работи по книгата с известния писател Сам Лански, който е работил с The Atlantic, New York Magazine, Time и е писал също за Адел, Мадона, Ники Минаж и други звезди. Заедно с адвоката Матю Розенгарт и агенцията Creative Artists Agency певицата си е осигурила договор за книгата на стойност 15 млн. долара. Издателската сделка е една от най-големите след мемоарите на принц Хари и Барак и Мишел Обама.

Издателите „Simon & Schuster” са "развълнувани" от все още неозаглавените, но вече завършени мемоари на Бритни, които са в процес на последна юридическа редакция навреме за планираното им издаване.

„Книгата на Бритни е много честна и написана от сърце. Нищо не е скрито или пренебрегнато. Това наистина е история за женското овластяване, в която Бритни поема живота си в свои ръце“, споделя източник от издателството.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Г-н 3 Кила Мъ Ди

    3 1 Отговор
    Тая какви мемоари ще ми пише като не помни нищо от последните 25г?

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 А може би

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Г-н 3 Кила Мъ Ди":

    Е решила да се пресели във вечността....
  • 4 В ауспуха

    1 1 Отговор
    и после в човката.