Last news in Fakti

4 Май, 2023 11:57 1 698 3

Фенка налетя на Филип Киркоров в гръб по време на концерт (ВИДЕО)

  • филип киркоров-
  • певец-
  • фенка-
  • фенове-
  • концерт

Интернет потребители заподозряха певеца в пиар акция

Фенка налетя на Филип Киркоров в гръб по време на концерт (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Отявлена почитателка на Филип Киркоров нападна певеца по време на празничния концерт за 56-тата му годишнина в голямата зала на Кремълския дворец, съобщи „Експрес газета“. Тя се нахвърлила с прегръдки върху звездата, атакувайки го изотзад, докато той приемал цветя от феновете си в аудиторията, пояснява в. Сега. Наложило се охраната да изведе дамата на видима възраст 25-30 години.

За инцидента, запис от който е публикуван в Инстаграм, съобщава и главният редактор на сп. „Жар“ Олег Пилягин, който присъствал на концерта. По думите му превъзбудената почитателка буквално скочила върху изпълнителя, който на кадрите изглежда видимо объркан от случващото се. На въпроса на журналиста защо го е направила, тя отговорила: „Толкова много го обичам! Аз го обожавам! Просто издивявам! Фенка съм му!“.

Ползватели на мрежата активно коментират случилото се, като много от тях подозират, че самият Киркоров е организирал пиар акцията в желание да привлече допълнително внимание. „Това е постановка, не му вярвам“, „Идиотизмът расте“, „Писнаха ми тези подставени женички! Кога най-сетне ще му се хвърли някой младеж?“, „Искаше да му свали гащите“, „Учудвам се, че все още има фенки“, „Примамка, като в цирка. Ако нямаше малоумни жени, тогава щяхме да му повярваме“ гласят част от коментарите.

Музикантът с български корени изглеждал изненадан от фенката си и не могъл да откликне на емоциите на дамата, тъй като ръцете му били заети с букети. Но на свой неотдавнашен концерт в Красноярск Киркоров в подобна ситуация не само прегърнал фенката, но и я хванал за гърдите, припомня сайтът zvuk.com.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    4 1 Отговор
    Тоя ако направи дует с Азис ще присъедини Турция към БРИКС.
  • 2 КОТарАК

    3 1 Отговор
    навремето , като бачках в РФ , рашките викаха на тоя и Алла-двоен сандвич
  • 3 Лорда

    3 1 Отговор
    И аз така му се хвърлих в гримьорната на НДК в гръб,даже и не мръдна.Само каза Ой,ой,ой...