Last news in Fakti

16 Май, 2023 12:58 1 517 4

Миро отново ще бъде ментор в десетия сезон на "Гласът на България"

  • миро-
  • треньор-
  • ментор-
  • гласът на българия-
  • шоу-
  • музика

От предаването вече съобщиха, че Мария Илиева ще заеме първия треньорски стол в новия сезон

Един от най-популярните и обичани български изпълнители Миро става част от треньорския състав в предстоящия десети юбилеен сезон на „Гласът на България“ по bTV. Той се завръща в музикалното шоу девет години, след като в самото начало на предаването в България, в продължение на три сезона, седеше на треньорския стол и изведе до победа Ивайло Донков, който стана „Гласът на България“ в сезон 2.

„Да съм отново на “треньорския” стол е предизвикателство! Вярвам в таланта, вярвам в дързостта на младостта и вярвам в предаването на знания. Тази година ще бъде голяма. Вълнувам се да те срещна!“, споделя вълнението си Миро преди да стъпи отново в обичаното музикално шоу.

Тази есен по bTV предстои специалният юбилеен сезон на “Гласът на България” - с още повече изненади, емоции и обрати във всеки един от етапите на шоуто. Конкуренцията между треньорите ще е оспорвана, а от екипа на предаването издават, че на сцената ще стъпят нечувани гласове, които бързо ще се превърнат в любими на зрителите. Победителят в музикалното риалити ще грабне наградата от 50 000 лв. и титлата „глас на България“, а кой ще бъде той ще решат зрителите на bTV.

До момента, освен Миро, потвърдено треньорско кресло в новия сезон заема и колежката му в поп жанра Мария Илиева, а кои ще са останалите треньори ще стане ясно съвсем скоро.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Соваж бейби

    3 1 Отговор
    Миро поне може да пее има гласови данни ,само не може да нацели на яка мелодия за съжаление няма усет .Само веднъж направи удър с Губя контрол,дано успее отново и избута чалга бездарниците някъде в някой прашен ъгъл и забрава ,Мария Илиева и тя има по нещо,слагайте такива хора и им давайте шанс не индивиди като Азис и колежките му позор за такива шоута.

    Коментиран от #4

  • 2 пфууууу

    2 0 Отговор
    Аз харесвам Ангел си ти, направо в сравнение със сегашните песни на Евровизия си е класическа музика. Миро като цяло е един от малкото ставащи певци в БГ, като вече и той е от средното поколение.
  • 3 ИВО СИРОМАХОВ

    0 2 Отговор
    ОТКОГА Е РЕШЕНИЕТО ЗА МЕНТОРИ В "ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ" ДА БЪДАТ ПОДОБНИ ЛИГОЧИ?
  • 4 на сека манджа мерудия

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Соваж бейби":

    явно ги разбирате нещата. готова сте за ментор